Nostalgi

Känner ni igen de här godingarna? Det var en av mina favoriter för några år sedan, men de togs bort på grund av farliga ingredienser eller om det var att barn satte kulorns i halsen eller liknande har jag för mig, men nu från ingenstans har de ploppat upp igen:D såg de av en slump när jag var inne på Hemköp, jag är aldrig där annars liksom haha! 5 stycken är det i ett paket för 10:-, och de finns i flera smaker, som ex: choklad och vanilj!

Vissa kanske tänker på riskakor från när de var mindre, men det här var min grej!
För er som inte vet vad det är så är det sugrör med smak man har till mjölk;) invigde ett paket nu och det var sååå gott! Nu kan jag nog sova bra haha, tror det bor ett litet barn i mig trots allt!


2013-01-31 | 23:52:00 | Blandat | 0 Kommentarer

WOpidoppi

Så himla glad tjej idag så ni anar inte, intervjun gick sååååå bra:D Har även spenderat lite tid med mamma och varit både hos Hakan och hunnit med en skrattig fika med lilla Sandrutt. Hann även med en sväng till Elgiganten, Media markt och Sova med J och C. Är både trött i kropp och själ, så lite sömn vore på sin plats, men först ska jag invänta min man så jag har någon att se Farmen med :) 
 
Imorgon ska jag försöka ta itu med att gå igenom garderoben samt boka tid med syster inför nagelfix i helgen, hoppas ni får en bra Torsdag/fredag allihopa! :) 
 
PUSS
 

2013-01-31 | 19:37:26 | Allmänt | 0 Kommentarer

days like this

Det är så mycket jag vill göra just nu, men känns som om tiden knappt räcker till ens till det "viktiga", jag är super trött just nu, har bara tagit det lungt ikväll och myst hemma till olika tv program. Ska försöka sova nu men har ont i både huvudet och magen så jag tog en Panodil för att försöka lindra det lite, kan dock observera att det inte är för att jag är nervös, utan de är nog mest att jag inte fått tillräckligt med sömn och föda de senaste dagarna.. Imorgon väntas ytterliggare en intervju, som också är den avgörande, sen blir det läkarbesök och lite annat. Sov gott allihopa!

2013-01-30 | 23:09:23 | Allmänt | 0 Kommentarer

Sprudlande glädje

Så himla glad!:-) var på min första anställningsintervju/gruppintervju någonsin idag! Och även om jag var super nervös innan så gick det super bra! Jag blev uppringd bara 1 timma efter och ska imorgon på en enskild intervju som är sista chansen att visa vem jag är! Jag är så glad! Nu blir det att vila krafterna till imorgon och ge allt jag har! Håll tummarna!

Super söt "tur" blomma jag fick av Hakan innan intervjun, jag har så underbara vänner!


2013-01-30 | 17:58:00 | Blandat | 0 Kommentarer

Hopp

Förstår inte riktigt var denna plötsliga trötthet kommer ifrån, är det för att det varit dåligt med sol de senaste dagarna eller? Lägger mig och vilar en stund, helt slut. Tjohej! 

2013-01-29 | 16:18:53 | Allmänt | 1 Kommentarer

Thuesday.

Jag har hittills hunnit platta håret och klä på mig kläder, känner mig lite små ruggig idag, men antar att vi alla har de dagarna. Blir inget smink, tänker att huden ska få återfukta sig lite efter gårdagens behandlingar, istället kör jag på en ordentlig dagkräm som ger maximal fukt, och det är ju så, hyn mår ju bäst utan massa tilltäppta porer som sminket ofta bidrar med. 
 
Snart ska jag iväg på möte, har dock inte lyckats skriva ut de papper som jag borde gjort, men jag har det mesta i huvudet, så det får bli improvisation idag. 
 
Ha en super fin Tisdag, och gör det bästa av dagen! 

2013-01-29 | 10:56:59 | Allmänt | 0 Kommentarer

Beauty on the go

Nu måste jag sova några timmar, imorgon ska jag ner på stan och leta efter en topp samt på möte, på kvällen måste jag förbereda mig inför Onsdag för då är det intervjudags!

Den här produkten har helt klart blivit en favorit redan nu! Jag har bara haft den sen igår haha! Men jag har smörjt in mig med den flera gånger sen dess och händerna blir super mjuka, återfuktande och lena!


2013-01-28 | 23:35:00 | Shopping | 0 Kommentarer

Det där lilla extra

Igår var vi hembjudna till svärmor på Söndagsmiddag. Hon hade dukat så fint när vi kom, och maten var super god. Någonting som borde göras oftare, det var även roligt att träffa C´s syster m familj som också var på middagen :)
t

2013-01-28 | 22:09:00 | Blandat | 1 Kommentarer

Monday

Idag blev det en loppisrunda med Anni, så jag har saknat henne! Vi hade jätte mysigt och avslutade rundan på Diamanten där hon bjöd på mat, jag fick med mig en t-shirt och en i stort sett likadan kinesiskinspirerad vas som jag köpte i somras, mycket nöjd!

Annars har jag inte gjort mycket alls, har tagit hand om mig själv lite extra, ansiktsmask och diverse saker :)


2013-01-28 | 21:03:00 | Shopping | 0 Kommentarer

Åh.

Man skall ICKE vara nervös, man ska vara positiv och glad. Men hjärtat pumpar och magen säger aj aj. Nu måste jag försöka sova. Det kommer ju gå bra! + så är de ju faktiskt 2,5 dagar kvar! 

2013-01-28 | 02:20:00 | Blandat | 1 Kommentarer

Svar på frågestunden



Ida: Hur länge har du gillat smink/skönhet?
Oj.. Alltså sminkintresset har väl funnits där sen man var liten, jag ville sminka mig som min syster och liknande, från början sminkade jag mig ganska mörkt med kajal och liknande och jag kommer ihåg att alla sa att jag skulle dra ner på det för jag var så söt utan haha, och det ville man självklart inte tro på! Och inte heller visste jag att man skulle fixera flytande foundation med puder, "Puder använder gamlingar" tänkte jag då haha! Men idagsläget sminkar jag mig mer "skönhet", och just skönhetsmomentet kom nog mer när jag valde Stylist-linjen på gymnasiet, jag sökte dit av en slump och jag är väldigt glad över att jag gjorde det, för jag lärde mig en hel del.  

Lina: Vad tycker du om kroppsbehåring på tjejer och killar? Hur ska det vara?
Jag tycker det är upp till var och en hur man vill se ut och vad man trivs med, ingen ska få säga ditt eller datt, det viktiga är att man mår bra själv. 

Mickis: Varför sluta du på Modellfabriken??
Jag hade från början praktik på Modellfabriken, och trivdes mycket bra med kollegorna och chefen som var hur roliga och trevliga som helst, framåt vårkanten när jag avslutade praktiken började jag dock ifrågasätta mig själv vad det är jag vill hålla på med, och kom fram till att smink är ingenting som jag vill göra jämt, för då kommer jag dels tröttna på det, men också för att jag kom in i en period då jag blev väldigt osäker på mig själv, och helt enkelt inte kände mig bekväm med att stå och sminka främlingar, så problemet låg i mig själv, och inte i företaget, jag saknar dem jätte mycket! Och vem vem, kanske en dag så ändrar jag mig, och försöker komma tillbaka dit, kanske på Modellfabriken eller annat ställe, men inte just nu :) 

Sofie: Vad är det värsta du vet? Och hur kommer du runt det? 
Det värsta jag vet är människor som ljuger och går bakom ryggen på en, jag är själv en väldigt rak person som står för och säger det jag tycker, jag tror inte man kommer någonstans genom skitsnack, och oärligheter. Hur jag kommer runt det?, ja det finns väl inte så mycket att göra åt saken, de i min närhet vet att de kan säga det de tycker, vi har öppna relationer så att säga, det gäller att lita på varandra, och som sagt säg det du tycker.
 
Anonym: När tänker du skaffa barn?
Oj vilken svår fråga! Varken jag eller C känner idagsläget för att skaffa barn, jag tror det kommer ta några år minst för jag känner att jag vill ha en egen bostad + ha en fast anställning för att slippa oroa mig för framtiden, dessutom vill jag kunna ge mitt barn det bästa, och det känner jag inte att jag kan göra innan dess.. Jag tror nog vi skaffar vovve innan barn haha! Nej men, dessutom är det ett stort ansvar och jag anser att man ska vara säker på sitt val när man väl gör det, för det är alldeles för många som skaffar barn utan att tänka innan tyvärr. 

Pamela: Var är det bästa du vet å varför? 
Det finns många saker som gör mig glad och får mig att må bra, men i de flesta fall är det enkla små saker som sker i vardagen, som exempelvis när man blir bjuden på middag, får frukost på sängen och bara har någon som kramar om en ibland. Rent praktiskt så mår jag bra av att känna mig avslappnad, jag stressar upp mig så mycket, för saker som egentligen inte är så allvarliga, det är någonting som jag behöver jobba på. 
 
Mums: Mår du bra?
Haha! Jag mår okej, jag är nervös, men okej! Jag hoppas du också må bra! :)

Marielle: Vad är ditt bästa sminktips för en tjejmiddag?
Kör på en enkel sminkning med en extra touch, du vill inte vara översminkad för en middag med tjejerna, jag skulle köra på lite skönhetsmakeup, en brun sotning kanske? Ska man sedan vidare ut på kvällen är det även enkelt att lägga på ett läppstift (det gör så mycket), eller lägga till lite extra färg på locken, en sån sak räcker :) 
 

2013-01-28 | 00:55:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Söndag

Sitter och kollar igenom CV, personligtbrev och diverse intyg och referenser jag tänker ha med mig på Onsdag, bättre att vara välförberedd än att inte ha någonting alls med sig. Dock lämnade vi ju tillbaka skrivaren igår eftersom en del hade gått sönder på den, och den nya får vi inte föränn tidigast Onsdag, så det blir att åka iväg till C´s pappa och försöka låna hans skrivare. 
Sa jag förresten att den försvunna ringen, inte längre är spårlöst borta? Den hade fastnat i någonting i C´s ficka så igår när vi letade efter hemmanycklarna kom den fram, vilken lättnad! Nu får han ha den som prydnad tills dess att den blivit förminskad så den inte ramlar av och försvinner på riktigt!
 
Men nu måste jag rusa, om en halvtimma ska vi vara på Söndagsmiddag hos svärmor, vi hörs senare kanske! :) Kram

2013-01-27 | 15:47:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Frågestund


Tänkte köra på en frågestund, så besvarar jag frågorna imorgon kväll, fråga vad ni vill, var er själva, anonyma eller vad ni nu vill :) 

2013-01-27 | 00:50:00 | Allmänt | 8 Kommentarer

Lovely children

Både hunnit hälsa på min fina gudson och familj, samt varit iväg och firat lilltjejan som fyllde hela 2 år idag.

Nu sitter vi hemma hos C's pappa så han får prova sitt nya spel medan jag tar en välförtjänt vila.bär oerhört trött och det har hållt i sig hela dagen, tror det kan vara dags att laga lite mat, men vet inte riktigt vad än..

Titta vilken supersöt bild min syster tog på födelsedagstjejen och Texas, underbart!


2013-01-26 | 18:25:17 | Kärlek | 0 Kommentarer

Breakfast

Mitt fina hjärtegull kom in och väckte mig med frukost på sängen, lite romantisk sådär på morgonkvisten gör så att hela dagen är räddad, nu kommer jag gå med ett litet léende på läpparna hela dagen, att en sån liten sak, kan göra så himla mycket! 

2013-01-26 | 11:57:00 | Kärlek | 0 Kommentarer

Produkter och galenskaper

Jag undrar vem som är mest nöjd med de nya sängkläderna, jag eller kissen?, hon har iallafall installerat sig här och har det gott:)

Fick hem lite saker i veckan:
• Touperingsborste
• Rengöring
• Nageldekorationer
• Stripes
• Pumpar

Och sist men inte minst, mina efterlängtade älskade Bobbi Brown borstar! Jag är så himla nöjd, tänkte inviga dessa imorgon innan vi ska iväg och fira lilltjejan (min brorsdotter) som vi firar hela 2 år imorgon!, tiden går så himla fort.


2013-01-26 | 02:32:00 | Shopping | 0 Kommentarer

Vart är dagens samhälle påväg?

När jag var liten lekte man ute på gårdarna tillsammans med varandra, vi var 15-30 barn som hade jätte roligt ihop, och på sommarkvällarna brukade vi vara några familjer som grillade och hade det mysigt, vid påsk och andra högtider agerade de vuxna tävlingar och saker som blev en gemenskap för alla. Man blev glad när man fick en VHS man hade önskat sig, en barbiedocka eller liknande.

Idag har samhället förändrats, när jag går tillbaka till den gården där jag en gång lekt och har så bra minnen ifrån är det ödsligt, inga barn är ute och leker och lekparken förfaller mer och mer för varje dag som går, vad hände med gemenskapen? Vad hände med att barn får vara barn? I dagsläget finns knappt VHS kvar, barnen får istället iPhone och iPads att leka med, (medan en annan var glad om den fick spela Snake på mammas telefon) det kan väl vara jätte roligt att teknologin går framåt, att vi inte står och stampar på samma ställe som då, men samtidigt så sätter detta en oerhörd press och en hel del "krav" på dagens föräldrar, alla har inte de förutsättningarna att de kan ge sina barn det allra senaste, och detta kan leda till tråkiga konsekvenser för barnen då de känner sig utanför, och imånga fall mår dåligt efter jul och högtider då andra barn fått saker för flera tusen, detta är ett problem som kanske inte går att ändras, det kanske bara är att acceptera helt enkelt, men samtidigt tycker jag att man ska ge det en tanke, hur vill vi att barnens framtid ska se ut? Och vad resulterar det i när barnen blir äldre? Detta resulterar ju inte enbart i att chansen finns att folk blir utstötta, datorer och iPads gör även så att barnen inte är ute och umgås på samma sätt som förr, de kanske förlorar en viktig del i deras uppväxt då teknologin blir en allt viktigare och större del av barnens liv, istället för det sociala - mötet med en annan människa.

Bara lite tankar jag var tvungen att få ur mig, dela min åsikt, eller avsky den. Men det är MIN åsikt.

Bild lånad från: http://www.mjukvara.se/blogg/tavling-for-foraldrarvinn-internet-kunskap/

2013-01-26 | 00:40:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Daily dose

Del 1 av denna Fredag avklarad, blev en sväng på Ingelsta med mammi, där jag hittade min nyfunna kärlek, Missoni halsduken! Den är sådär perfekt, inte för varm, inte för kall, den kommer fungera super bra även till vårjackan sen! Annars hittade jag inget roligt, köpte lite mat på Citygross så det finns hemma, och jag säger bara blä vad mycket folk det var överallt haha! Det märks att det är Januarilönen som kommit, kan bara tänka mig hur det kommer att se ut när folk slutar jobben! 
 
Nu blir det en kaffe, sen ska jag packa upp lite paket som kommit under veckan, kanske visar er något smarrigt sen! Dessutom måste vi åka till Elgiganten en sväng också, får se om de blir idag, eller om det får vänta till imorgon, eftersom vi ändå ska dit en sväng på förmiddagen! 

2013-01-25 | 15:43:00 | Shopping | 0 Kommentarer

dagsrutiner

Blev lite senare än väntat i natt då sömnen inte riktigt ville infinna sig trots ett flertal försök, tror jag somnade runt 03,30 vilket inte är sådär jätte bra. Tur att telefonen ringde och väckte mig, annars hade jag inte kommit upp än! Men nu blir det raska bullar, ska iväg och träffa mammi och även försöka möta upp en gammal klasskompis som ska ha en klänning av mig, hoppas ni får en bra Fredag och mycket roligheter, så hörs vi kanske senare. 

2013-01-25 | 10:53:15 | Allmänt | 0 Kommentarer

Blank page

Blev en kväll hemma hos svärmor och agera modelldocka så hennes klänning blir så bra som hon vill ha den, mysig fika med glasstårta och kaffe till Farmen, passade super bra! Annars har jag tvättat och styrt här hemma hela dagen, skulle egentligen haft kameran och börjat ta lite kort på kläder som ska ut på annons snart, men min älskling har haft den några dagar nu, så det får jag avvakta med ett tag till. Oriflame sakerna kom idag super glad då min nattkräm varit slut ett par dagar nu. Jag beställde lite bassaker så som: Dag- och nattkräm, locktång, volymtång, ansiktsmask, applicator, scrubb och lite så.
 
I morgon skulle jag egentligen spenderat förmiddagen med mamma och eftermiddagen med en efterlängtad fika med tjejerna, men det blev flyttat med tiden så det blev avbokning för min del:( lite tråkigt då man sett fram emot det, men det kommer ju flera dagar :)
 
Här omdagen bakade jag och Hakan vegetariska pizzor borta på Diamanten, nedan kan ni se resultatet, samt en god pasta med wook grönsaker och ostsås! Hur gott som helst.
 
Här kommer lite bilder från senaste dagarna iallafall :)
 

2013-01-25 | 01:36:00 | Shopping | 0 Kommentarer

Glädje.

Jag är superglad, nästa vecka ska jag på min första riktiga arbetsintervju, självklart är jag nervös men samtalet kändes så himla bra, så jag kommer ägna min uppmärksamhet till att fokusera på det bra, istället för nervositeten, för jag menar, vem är inte nervös när det gäller något nytt?
 
Till lite tråkiga nyheter då, min älskade plutt har tappat hans förlovningsring! :( Så vi måste åka ner till polisen och lägga en förlustanmälan, det positiva i det är iallafall att vi har en tilläggsförsäkring så han får en ny. 
 
Nu måste jag hoppa iväg, har tvättstugan och lite annat, gav mig själv en timmas sovmorgon så allting har blivit förskjutet, aj aj! Har lite att stå i som sagt, tänkte visa lite produkter som kommit hem ikväll :) ha en fin Torsdag

2013-01-24 | 15:59:00 | Blandat | 0 Kommentarer

Äntligen!

Jag är så himla glad just nu, så det spelar ingen roll vad jag skriver, för ingenting av det kan väga upp till känslan! Äntligen, så jag har längtat. 

2013-01-23 | 16:32:42 | Allmänt | 0 Kommentarer

arg

Arg är jag! Uppdaterade telefonen och tänkte ordna med ringsignaler och liknande. Vad tror ni händer? Jo allt försvinner på telefonen och när jag tar tillbaka säkerhetskopian så sparar den enbart 200 bilder som är hur gamla som helst, och kontakter trots att jag säkerhetskopierat allt senast för en vecka sedan.. Det var ju roligt. 
 
Kan inte sova, passade på att noppra brynen och klippte av 5-8 cm av håret, det behövdes och det känns så fräscht, passade på att inviga Tigi produkterna också, luktar så himla gott! 
 

2013-01-23 | 02:25:15 | Allmänt | 0 Kommentarer

Bestyr

Imorgon kommer troligtvis varorna från Oriflame som jag väntat ett tag på nu, lite tråkigt att det inte var alla produkter som fanns i lager och man inte fick veta det föränn nu, men så kan det vara ibland. Glad att jag får de viktigaste iallafall! Imorgon blir det att tillbringa förmiddagen med mammsen och på e.m åker vi till syster en stund, mamma kunde nämligen inte vara med i Söndags när vi firade henne, så det blir lite "efterfirande", efter blir det en sväng till vårdcentralen och därefter har jag inte mycket mer inbokat, ska försöka börja gå igenom alla kläder här hemma, fota och ordna lite, sen åker det upp här och på lite andra sidor, "den enes skräp den andres skatt", har så mycket jag vill bli av med nu så det är galet, har en del killkläder jag ska lägga upp också, så håll ögonen öppna! 
 
Nu måste uppdateringen med telefonen snart vara färdig, det har tagit över en timma.. Jag vill sova haha! Men det går ju inte före den är färdig. 

2013-01-22 | 23:44:48 | Allmänt | 0 Kommentarer

.

Styrt och ställt med en hel del saker, men ändå känns det som att jag inte hunnit med någonting alls. Ikväll blir det nog ingen pw, mina vader måste få vila, istället får det bli en kort promenix bort till Diamanten för lite mat, för äta har jag inte hunnit göra än! Ha en fin kväll =) 

2013-01-22 | 17:08:32 | Allmänt | 0 Kommentarer

Pw

Blev en kortare pw idag eftersom jag gjort så mycket annat, men en liten bit är bättre än inget och mina vader måste vänja sig ändå, så det kanske var lika bra.

Imorgon måste jag ta tag i att boka tvätt tid, har ju köpt nya sängkläder och har lite planer på små saker jag vill ändra/fräscha upp i rummet men jag kan inte få mig själv att göra lite i taget, allt ska bli färdigt på en gång haha! Nu sover kisse bus på min mage så det är väl dags att sova, hoppas ni haft en bra start på veckan!


2013-01-22 | 02:02:00 | Träning | 1 Kommentarer

L'Oréal Paris Revitalift Dermo-Expertise


Innehåll: 50 ml
Rek.ca pris: 149:- ( vet att de sålt den för 79:- eller 89:- på H&M både natt- och dagkräm)

Denna nattkräm från L'Oréal Paris utlovar att förebygga uppkomsten av rynkor och förbättra hudens elasticitet med synligt resultat efter bara 4 veckor. Nattkrämen stimulerar cellförnyelsen i huden vilket ska göra så att huden ser fastare ut. Denna ska innehåll Pro-Retinol A som arbetar mot rynkorna och Stumulift-teknologin som stimulerar hudens värdefulla molekyler.  

Jag har använt krämen i 2,5 månad nu, och känner därför att jag kan ge er en ärlig recension som bygger på en längre tids test. Krämen har en härlig konstistens som verkligen återfuktar huden utan att kännas de minsta kladdig eller lämna någon hinna över huden, den sjunker in snabbt och man behöver inte mycket alls då den är dryg. Jag känner mig fräsch och len i hyn när jag vaknar upp vilket jag ser som ett plus, rynkor då? Det kan jag inte riktigt svara på då jag inte har så många, men visst stramar den upp och känns pigg. Doften är svag och den har blivit något av en favorit i badrumsskåpet och jag kommer absolut att köpa den igen i framtiden.

Mer plus i kanten är att den är:
  • Dermatologiskt testad.
  • Passar alla hudtyper.

Den har hållt i 2 och en halvmånad och jag har använt den i princip varje kväll, så priset är verkligen värt det. Men nu är det dags att prova en ny nattkräm från Oriflame, håll utkik efter fler recensioner. 

Betyg? 

5 av 5 möjliga, hade det funnits 10 stjärnor, så hade den stigit upp till det, den är verkligen fantastisk mot hyn.

2013-01-21 | 23:54:00 | Allmänt | 2 Kommentarer

Dag.

Idag var kämpigt att vakna, tror det kan bero på att jag somnade ganska sent, men det blir lätt så, och nu är det dags att vända tillbaka på det igen. Har massor att göra idag, så nu kan jag inte sitta här och filura mer, ha en bra Måndag!

2013-01-21 | 12:18:33 | Allmänt | 0 Kommentarer

åh

Förbarmar mig själv, fan att jag inte köpte det där vackra klädskåpet, finns det kvar imorgon så blir det prio ett! Dock har jag ingenstans att ställa det före den dagen jag flyttat, och vem vet hur lång tid det tar! Men ändå. Ne nu blir jag arg. Godnatt haha. 

2013-01-21 | 01:14:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Kalas.

Varit en lång dag och jag känner mig helt slut. Påbörjade dagen med en promenad för att väcka min plutt som inte verkade vilja svara haha! När jag kom dit var hans ögon helt förstörda :( Han har haft sån otur med sjukdomar nu och jag tycker så synd om honom! Så han skjutsade ut mig till syrran som firades idag, och åkte sedan hem och vila, vilket jag tror var behövligt. Hos syrran blev det tårta med vit choklad, kaffe och annat mys. Hon fyller egentligen imorgon, men enklare att firas idag, när alla hade begett sig tog vi en lång promenad med en av hennes grannar, och avslutade sedan dagen med en tripp till Ingelsta, köpte ett par knästrumpor som var super söta, och ordentligt varma, det kan jag behöva nu när jag har börjat med dagliga promenad rutiner.

Just nu har jag lagat lite mat, blev hemmagjort potatismos och lite annat smarrigt! Så nu är jag färdig för idag och sängen ropar högt och tydligt, men först och främst blir det att se Olof Palme- serien som börjar klockan 21.00, sen släcks det för idag! 

2013-01-20 | 20:00:00 | Blandat | 3 Kommentarer

Demi More by Oriflame Body Butter





rek.ca pris: 115 kr/200 ml

Nu har jag använt denna fantastiska produkt i snart 1 månad och känner att jag kan ge den en rättvis recension. Förpackningen känns lyxig men stilren och konstistensen av body buttret är liknande vispat smör, inte för löst men ganska fast, och känslan av att smörja in sig med denna produkt är super! Den återfuktar länge och efteråt blir man sammetslen, observera att den inte känns kladdig på huden som många andra produkter tycks göra. Doften är alldeles lagom stark och lägger sig kvar lite mystiskt över huden en lång tid efter man smörjt in sig. Priset för denna förpackningen är billigt om man ser till innehållet, 200 ml av denna kräm räcker länge även om man smörjer in sig morgon och kväll. 

Perfekt för fuktfattig hud såhär i vintertider men även för dig som vill känna dig lite extra fräsch. 

Betyg då?

5 av 5 möjliga. Den ger återfuktning till max, utan att kladda eller sitta som en hinna över huden, och den svaga doften som även stannar kvar passar bra. 

2013-01-20 | 11:26:00 | Shopping | 3 Kommentarer

Visste ni att...

Hittade en text skriven av Cecilia Lundberg medan jag satt och väntade på massagen, som är värd att läsa. Tänkte att jag skriver in den här, så får ni med ta del av den. 
 
1. Sänkt Metabolism. När man minskar kaloriintaget och går ner i vikt sjunger metabolismen och det blir svårare att gå ner i vikt. 

2. Om snabbmatskedjor. Deras strategi är att finnas tillgängliga överallt så att så stor del av befolkningen kan äta hos dem minst 1 gång per dag. 

3. Stillasittande arbeten. Det är bara att inse att vi inte lever något "lilla huset på prärien-liv" längre. Vi förbrukar inte stora mängder energi på att jaga, hugga vet och bruka jorden. Vi sitter framför våra datorer och har fordon som transporterar oss från A till B. 

4. Hushållssysslor. Allt vi behöver göra i hemmet har blivit enklare och enklare. Vi klagar ofta på att vi har så lite tid men tack vare alla nya maskiner sparar vi mycket tid och energi. Tvättmaskiner,diskmaskiner,fjärrkontroller,dammsugare,datorer,microvågsugnar mm. De saker är bara i hemmet, tänk på allt annat som är så enkelt att genomföra tack vare ny teknik och som minskar vår dagliga energiförbrukning (kaloriförbrukning)

5. Halv-och helfabrikat. Som nämnts ovan brukade människan jaga för sin föda eller åtminstone tillaga den. Idag kan man gå in i vilken matvaruaffär som helst och frossa i sockerrik, kolhydratrik mat och även mat med tomma kalorier. Sanningen är att det är lättare att få tag i dessa produkter än vanlig frukt. 

6. Portionsstorlekar. De flesta snabbmatsmåltiderna innehåller mer än 1000 kalorier. Många lunchrestauranger konkurrerar med fantastiskt stora portioner. Bufféer blir allt mer populära och dessa gör det inte lättare för oss att hålla igen. 
7.Daglig motion räcker inte. Även om du springer på löpbandet varje dag så förbränner du inte tillräckligt många kalorier för att balansera upp energiintaget från en genomsnittlig kost. I Sverige ligger vi relativt bra till i förhållande till många andra västerländska länder men vi märker att problemen ökar lavinartat. 

8. Löpsedeldieter är skadliga. De flesta dieter som man kan läsa om på löpsedlarna, vilka utlovar orimlig viktinskning på kort tid hjälper till med en sak, viktminskning. Detta genom att göra dig av med vätska och muskler. På så sätt kan man gå ner 5-10 kg väldigt snabbt. Problemet är att man lägger på sig dem lika snabbt igen och ofta även några ytterligare kg.

9. Fettceller flerdubblar sig permanent. Det är tyvärr så att om man en gång lagt på sig övervikt så har fettcellerna förökat sig och blivit större. När man sedan går ner något i vikt vill kroppen återhupphålla homeostasen (jämnvikten hos organismen) och fettcellerna vill växa igen.

10. Genetiska faktorer. Vissa personer är mer benägna att lägga på sig fler fettceller på grund av sina genetiska förutsättningar. På grund av detta kan även vissa andra till synes äta vad som helst och fortfarande se hälsosamma ut medan andra blir extremt överviktiga av samma diet. Vad som kan vara värt att komma ihåg är att vi inte har upplevt evolution på över 40,000 år samtidigt som vi blir fetare så det framstår trots allt som att det är miljön som är problemet. 

2013-01-20 | 00:24:00 | Tips | 2 Kommentarer

Cold as ice

60 minuters powerwalk utomhus i -13 grader är kämpigt men nu är det gjort och jag kan avrunda denna Lördag med gott samvete!


2013-01-19 | 23:38:00 | Träning | 1 Kommentarer

Björlin Design

 
Dessa underbara smycken har trillat in i min brevlåda den senaste veckan, min favorit är helt klart det vita med berlockerna: Love, Handmade with love etc. Det passar till det mesta och är enkelt, men ändå lite romantiskt/chict, det kommer att användas flitigt. Gillar den gula döskalle ringen också, cool, hård och bra kvalite som sitter som gjuten på fingret! Har även lite till som jag inte hunnit visa upp än men det kommer, dessa smycken och andra finns att hitta på http://Designbjorlin.com , och glöm inte att ni även kan special beställa smycken efter smak och tycke! 
 

2013-01-19 | 18:40:00 | Samarbeten | 1 Kommentarer

one day of happiness

Tröja_Benchi/Jacka_Marwin/Byxor_Cubus/Skor_Skopunkten/Väska_Jimmy Choo

Haha har man roligt så har man! Det här var några minuter innan vi skulle gå in till min bror med familj! 
 

2013-01-19 | 17:55:00 | Blandat | 2 Kommentarer

Make up time

En av gårdagens sminkningar, observera att detta foto är taget innan ögonbryn och annat är fixat. 

2013-01-19 | 17:46:58 | Skönhet | 2 Kommentarer

Plockili plock


Efter trippen till Linköping blev det en hel del att packa upp! Passade på att köpa nya sängkläder samt lite ljus och liknande, eftersom det blev en sväng in på Ikano så blev det även en del shopping. När vi kom hem till stan igen blev det dags att hämta en hel del paket som kommit på posten, bla. mina efterlängtade Tigi produkter som är helt underbara! Tänkte dra en recension angående dem vid ett senare tillfälle, annars var det nail pens i alla möjliga färger, kaffemaskin och lite andra saker. Har dessutom upptäckt mersmak för denna underbara choklad, jag har ju min favorit från Kahl´s men den är överdrivet dyr, och den här var det både mer i och halva priset, dock mindre havssalt. 

2013-01-19 | 17:33:00 | Shopping | 2 Kommentarer

Make up time

Träningsvärk från h*lvetet idag! Men så värt det. Nu åker jag iväg och sminkar några timmar! Ha en mysig Fredag. 

2013-01-18 | 13:17:58 | Skönhet | 5 Kommentarer

And off we go

Sprungit runt på Ikea som galningar varit inne i massa butiker på Ikano, jag säger bara Puuh... Men nu har jag fått med mig så himla mycket hem så jag är nöjd.

Sitter på Hälsopilen/kom i form i Linköping och väntar på en efterlängtad massage det blir klassisk/taktil halva tiden var, det ska bli så skönt!

Hörs ikväll godingar.
puss


2013-01-17 | 17:56:00 | Skönhet | 1 Kommentarer

VD

Imorgon är de äntligen tillbaka, älskade Vampire Diaries! Jag är helt fast i den här serien och har följt den sen dag ett, dvs.. några år! Haha. 


2013-01-17 | 14:23:00 | Blandat | 1 Kommentarer

Thursday

Idag kommer bli en lång dag som kommer gå i ett, ska först iväg och göra lite behandlingar på en person, därefter åker vi till Ikea, samt så ska jag på massage vid 17- hugget, och det ska bli utomordentligt skönt! Jag får alltid massa jäkla knutar "innanför" skulderbladen, och det gör så himla ont! Så idag ska jag utnyttja ett av presentkorten jag har i Linköping, när vi ändå ska över dit. Men tidsplanen känns ganska tight, så vi får se hur mycket som hinns med, förhoppningsvis löser det sig. 


2013-01-17 | 10:15:00 | Allmänt | 2 Kommentarer

Onsdag

Igår blev en lång dag, var så trött när jag kom hem så det blev inte mycket mer än att dricka lite kaffe och äta semla med min plutt innan jag somnade, och fy så skönt det var att somna innan klockan var tolv! 
 
Började dagen med lunch på Diamanten, promenerade bort dit och väntade på mamma, efter en stund kom även C, så han gjorde oss sällskap innan vi åkte vidare till Maxi för lite ärenden och roligheter. På e.m åkte vi ut till min bror och hans familj, de flyttade i Söndags så vi kollade in nya huset och det hade en mysig känsla över sig, redan innan de har hunnit plocka upp allt! Så jag tror de kommer trivas otroligt bra där, även syster och Texas tittade ut för fika och husesyn. Fick med mig en perfekt pannkaka-stekpanna, som jag måste prova om den fungerar, samt lamellgardiner, är lite osäker på om bredden fungerar, orkade inte ta tag i någonting igår kväll som sagt, men får prova ikväll eller alt. i helgen. Ska försöka lägga över bilderna från kameran när jag får en stund över också.

2013-01-17 | 10:08:00 | Allmänt | 1 Kommentarer

A bird came down the walk

Uppe och hoppar, kaffet står på! Somnade vid 5 i morse, trots att jag la mg innan 23, icke bra. Men förhoppningsvis somnar jag därför tidigt ikväll!


2013-01-16 | 02:59:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

..

Nu blir det att sova några timmar innan det bär iväg med mammsen, vi var ju ute där igår, men innan dess var det länge sen vi träffades och det är dags för lite kvalitéts tid! Vi ska även ut till min bror med familj som precis har flyttat och även träffa syster. Eftermiddagen bjuder på kalas så det är mycket att stå i imorgon, vilket betyder att jag behöver rikligt med sömn, för det rycker i ögon och kropp, trött trött trött, och jag är trött på att vara trött. Godnatt 

2013-01-15 | 23:56:02 | Allmänt | 1 Kommentarer

Vinster julkalender

Varje år anordnar olika företag och bloggar julkalendrar som allmänheten får ta del av, i år var jag med i flera stycken och jag måste säga att det är oerhört roligt! Jag hade turen att vinna många fina saker som ni kan se på bilden och jag tänkte beskriva dessa lite närmare, samt berätta var jag vann dessa. 
 
1. PointDeal. En julkalender där man skulle besvara enkla frågor och sedan skicka in, där vann jag en musmatta med en söt vovve på samt 100:- i presentkort till deras shop. 
2. Svenssons Ur. Här vann jag ett presentkort på 300:- i en julkalender som Västerviks tidning anordnade, även här skulle man besvara frågor, men frågor gällande Västervik.
3. Http://eemma.se här vann jag en T&C orange/svart färgad plånbok från http://ursnygg.com som endast är 8 mm tjock, praktisk och lätt att ta med sig.
4. Lumené. Ett eyebrow shaping vax, håller brynen på plats och fungerar bra till ljusbruna/bruna bryn.
5. Http://Christelmua.blogg.se vann jag en hemlig skönhetsprodukt, som var ett läppglans från The Body Shop: Born Lippy, doftar otroligt gott och återfuktar läpparna. 
6. http://beleza-blogg.se/ vann jag denna underbara necessär exklusivt designad för IDUN av den italienska konstnären Patrizia Gucci, innehållet var: En mindre foundation av Svea, infällbar kabubiborste, en smart fickspegel samt volym mascaran Gull. Jag blev helt förälskad i necessären som är så himla fin, och produkterna inuti är så himla bra för huden! Dessa fanns även att köpa på Apoteket och Eleven.se, vet inte om de finns kvar nu? Men priset låg på 499:- (ord.pris ca 1100:-). Så denna produkt var MYCKET uppskattad, och jag blev så glad. 
 
Även två saker som inte kom med på bild som jag vann var en valfri mobilväska från http://idiwa.se, som bloggerskan: http://mestyle.se, höll i och en kattneccessär från katter.nu (dock har den inte kommit ännu :( ).
 

Jag tycker det är super roligt att vara med i tävlingar, för förr eller senare vinner man något riktigt roligt, och i detta fallet vann jag mycket saker! Så ge inte upp hoppet bara för ni inte vinner, jag brukar säga det: "Är man inte med och tävlar, kan man inte heller vinna"


2013-01-15 | 21:08:00 | Shopping | 1 Kommentarer

let the daylight entertain

Hittade lite bilder från Juletid, bl.a min söta brorsdotter som ville ta kort på oss. Har ni sett hur mycket det snöar ute?? Det här är inte okej.. Jag hade tänkt ta en power walk med min nya musik i mobilen, men icke, det får bli en mys dag hemma, har massor att göra resterande vecka så det kanske passar bra trots allt!

2013-01-15 | 16:21:00 | Kärlek | 1 Kommentarer

Klassiker

Jag vet att jag är långtifrån ensam, om att älska denna underbara Disney film! En av mina favoriter från när jag var liten - Aristocats. När jag såg den här bilden, blev jag bara så nostalgisk så jag måste försöka se om jag hittar filmen! Den underbara filmen. Är det bara jag, eller var Disney sååå himla bättre förr? Jag vet iallafall att om jag får barn i framtiden, så lär de få se många filmer från när jag var liten, dagens filmer är så "dator-gjorda".


2013-01-15 | 13:29:00 | Blandat | 0 Kommentarer

Sa jag att jag älskar dig?

En Måndag, vanlig men ovanlig, för varje dag är unik


Det är otroligt vad jag älskar dig, och det pirrar fortfarande i kroppen när du ser på mig sådär gulligt som bara du kan. Min älskade skatt. Puss på dig!
 
P.S Tror iPhoto fungerar nu, fick iallafall in bilderna från idag!

2013-01-15 | 02:45:00 | Kärlek | 1 Kommentarer

Dagligt

Sitter och lägger över lite ny musik och ljudbok till mobilen, kan behövas både till väckarklocka och promenader/träning. Dessutom har jag lovat mammut att hjälpa henne med hur man lägger in musik, och då är det ju bra om jag själv uppdaterar mig om hur man gör.
 
Dagens roligheter då? Började dagen med lite pappershantering som tog mer tid än väntat, men det är ju inget att göra åt, är det kö så är det ju bara att vänta, därefter åkte vi iväg och körde hem en vän till C, och sen vidare till Diamanten för lite mat och eftermiddagsfika, och vi avslutade kvällen ute hos mammut, kort och gott va? Är för trött för att gå in på detaljer. 
 
Sur är jag också, iPhoto håller på och krånglar, och vill inte överhuvudtaget ställa upp på mina komandon, undrar om det kan vara dags att uppdatera? Får prova helt enkelt! Vet att det varit surt med bloggen idag men det är som sagt för iPhoto har strulat, och det är ju inget roligt med enbart text (även om det blir en hel del text nu), dessutom har jag helt enkelt inte haft tiden. 

2013-01-15 | 01:18:31 | Allmänt | 0 Kommentarer

..

Bu. Somnade vid 22, vaknade vid 2. Blev några sidor i boken för att försöka bli trött igen, jag har ju saker att göra imorgon.. Inte bra det här!


2013-01-14 | 05:36:00 | Vardag | 0 Kommentarer

En oväntad vänskap

En av de roligaste, mest drama-fyllda filmerna jag sett på väldigt länge! Ibörjan var det lite irriterande att filmen var på franska, men efter en stund insåg man värdet av det, att filmen faktiskt blev bättre av det. Nu måste jag se klart den, 20 minuter kvar! Sen måste jag springa bort och boka in lite gym tider!


2013-01-13 | 19:21:00 | Blandat | 0 Kommentarer

Stella McCartney

Stella McCartney

Nu ni! Nu är det inte långtid kvar!
I Februari öppnar äntligen Stella McCartney sin första butik i Sverige, närmaste bestämt i biblioteksstan i Stockholm, butiken kommer att vara 221 kvm stor, och kommer att ligga på adress: Mäster Samuelsgatan 3. 
Hennes välbyggda märke tror jag kommer att dra en hel del kunder, och inte främst den modemedvetna kvinnan som vill klä sig i feminina, lyxiga material som både andas styrka och självsäkerhet. 
 
Bilderna ni ser är ur hennes Resort kollektion 2013, och modellen är Nadja Bender. 
Även här ser ni exempel på modet i vår, lösa plagg och mycket färger, blandat med en tutch från tidigare årtal som passar ypperligt för 2013. Självklart finns de klassiska plaggen med i vitt och svart, så det är bara att välja och vraka! 
 

2013-01-13 | 16:33:00 | Shopping | 0 Kommentarer

Bästa investering 2012

  
Detta måste ha varit bästa inköpet under hela 2012, det är sällan jag hittar vinterskor där kvalitén verkligen är hållbar och fungerar i vardagen. Dessa är fodrade och är sköna att gå i en hel dag, Dragkedjan på innerkanten underlättar så man slipper knyta skorna varje gång, ett plus med snörena dock, är att man kan välja själv hur hårt skorna ska sitta, beroende på hur hårt man drar snörena. Jag blev så förälskade i dessa skor, så jag köpte 2 par! De fanns även i en mer grå ton, men jag valde vit och svart, för det passar bäst med hur jag klär mig, och det funkar till allt. Tyvärr är de slutsålda nu, men förhoppningsvis kommer det in liknande till nästa år, vet att de även fanns i "käng-modell". 
Betyg då? 

5 av 5 möjliga
De är verkligen fantastiska

2013-01-13 | 05:58:00 | Shopping | 1 Kommentarer

Hobbit

Varit en riktigt trött tjej idag, har inte gjort mycket nytta alls, känner mig både slö och utarbetad, vet dock inte varför:-/
Vi såg klart The Hobbit ikväll och en annan : Mörkt vatten annars har jag inte gjort mycket alls om man bortser från en sväng ute och åka med J.

Men iallafall, The Hobbit, hur bra som helst! Det händer saker hela tiden och jag tycker den var spännande från början till slut! Tråkigt att det nästan är 1 år till nästa kommer ut, sen ett år till, till den tredje och sista kommer.. Men har ni inte sett den redan, så se den!!


2013-01-13 | 02:35:00 | Blandat | 0 Kommentarer

Fredag

Tvätta tvätta tvätta. Kan säga att det inte var allt för enkelt att komma upp imorse (undra varför?..) Men jag är uppe iallafall och har fått en hel del gjort faktiskt. Just nu sitter jag och väntar på att maskin nummer 3 och 4 ska bli klara, sen är det nog färdigt, om man bortser från torktiden som tar en stund. Älskar nytvättade sängkläder, det luktar gott, och blir verkligen en speciell känsla när man kryper ner, ja! Jag tycker bara om det helt enkelt, och vad passar bättre en Fredag än att ha allt färdigt? Nu kan jag koppla av och slappa till på Måndag, skönt att jag fick dagens jobb gjort igår istället.

Förövrigt, kika vilken rolig bild jag hittade!
 
Vi hörs senare, tjingeling!

2013-01-11 | 13:20:18 | Allmänt | 0 Kommentarer

<3

Titta vilken underbaring som väntar på att jag ska släcka och sova!!


2013-01-11 | 05:27:00 | Kärlek | 0 Kommentarer

Cold as ice

Såhär såg vädret ut för ca 2 timmar sedan, det är ju inte klokt! Så fort allt hann försvinna, kommer det lika mycket igen. Jag som var så nöjd över att det var snö på Julafton och att det sedan började avta (så som det ska vara enligt mig). Men icke! Men galen som jag är är fönstret i rummet öppet ändå, jag måste ha frisk, ny luft och ett svalt rum, annars går det icke! Vet att folk tycker jag är galen men så är det.

Blev att jag gjorde jobbet ikväll istället, skönt. Pappa hämtade upp mig och nu har jag läst några sidor i boken, den är verkligen superbra! Detaljrik, spännande och fängslande, men nu måste jag försöka sova lite.. Ska försöka mig på att komma upp till tvättstugan idag eftersom jag misslyckades med det igår!


2013-01-11 | 05:17:27 | Vardag | 0 Kommentarer

Lovely

Lite tid för mig själv sisådär en Torsdagskväll, passar på att färga brynen, inte för att det brukar bli någon skillnad iallafall, men ändå. Någonting som alltid gjort mig fundersam är att färgerna finns i Brun och Svart, men inte Ljusbrun! Jag som blondin vill väl kanske inte ha de allra mörkaste brynen! Utan en nyans som passar mig, istället får jag köpa brun och ha den bara en liten stund, och då blir det knappt något resultat alls.. Ilandsproblem jag vet!  Funderar på om jag ska orka ta en ansiktsmask också, det är ju så skönt! Och min hy har verkligen blivit sådär super torr igen som jag avskyr! Tog lite baby-olja förut, brukar fungera bra. 








2013-01-10 | 23:11:23 | Skönhet | 0 Kommentarer

ojsing

Efter att ha varit och handlat och lagat lite mat åt mig själv sitter jag nu och försöker fixa iordning allt som ligger huller om buller, tur att jag har en cappuccino som sällskap! Funderar på om jag ska göra jobbet ikväll, så jag är ledig imorgon, tror nästan det får bli så! Tycker så synd om min bubbelubb som ligger hemma och är sjuk, inge roligt! Ensamt o tråkigt utan honom! Men det är många som är sjuka nu, så jag håller mig lite borta från folk, för jag vägrar bli sjuk igen! Tycker det räcker med alla turer fram och tillbaka. 

2013-01-10 | 20:25:57 | Allmänt | 0 Kommentarer

Fragrance

Detta är den underbara doftstickan i modernmix med topnot champagne som jag fick hem straxt innan jul.
Den doftar underbart och står så fint på byrån i mitt sovrum, ångrar lite att jag inte köpte fler, eftersom doften absorberas efter en tid!


2013-01-10 | 17:19:00 | Shopping | 0 Kommentarer

Jan. 10, 2013


2013-01-10 | 17:14:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

En gång i tiden

Klockan är 04.40 och jag har inte lyckats somna än trots flera försök. Nu ger jag upp och läser lite istället, visste ni förresten att det allra bästa jag visste när jag var yngre var just att ge mig in i böckernas värld?

Jag minns speciellt en morgon då jag verkligen inte ville till skolan, istället packade jag ner filt och bok och cyklade ner till Himmestalundsfältet och slog mig ner i gräset (trots att det var blött) , kurrade ihop mig och läste, jag tycks mig minnas att jag satt där flera timmar innan jag begav mig hemåt igen..

Som sagt, läsning var min stora passion när jag var yngre, likaså att skriva. Sen vet jag inte vad som hände, jag har alltid fått höra " du har skrivandets gåva", men sen försvann det. Bara sådär.

En av mina önskningar 2013 är att jag ska ge mig själv den där lilla extra stunden för att just få göra det jag en gång älskade, och vem vet? Kanske hittar jag och min älskade gåva och avslappningsmetod tillbaka till varandra.

Jag börjar där jag slutade sist. Sida 104 - Män som hatar kvinnor.


2013-01-10 | 04:49:27 | Kärlek | 1 Kommentarer

Tappar tron på mänskligheten

Glömde berätta en sak!
Ibland blir jag så himla trött på den mänskligheten!
Förut när jag och C gick till sopporna, så kommer det 3 killar ca 20 meter från ett annat håll med soppsäckar o skit, vi gick in och kastade vårt och när vi kom ut så stod killarna kvar ca 10 meter bort (de väntade alltså på att vi skulle bli klara).Vi kollade på varandra och tänkte " jaha okej? " och gick vidare. När vi kommit en bit så ropar den ena killen på knaglig svenska och frågar om jag har nyckel, då svarade jag och ifrågasatte "om man bor på gården så brukar man ha nyckel också", han mumlade något på ett för mig främmande språk och C valde att följa mig hem igen. Men nu till det riktigt jäkla sjuka! Vad tror ni dom gör???
 
C går till bilen och ska åka, då går killarna över till lilla parkeringen och dumpar alla sopsäckar och påsar där!! VILKET JÄVLA FOLK DET FINNS! Jag sa det hade jag sett det där då hade mitt humör inte varit dugligt..... Killarna kom ut från en port i området, och borde väl därför ha en fungerade nyckel?
Ne. Nu slutar jag skriva innan det blir otrevligt, ville bara få ur mig det här!! Det är ju trots allt MIN blogg :)

2013-01-10 | 01:52:00 | Blandat | 1 Kommentarer

Blubbilubb

Vad härligt det vore att skriva: pigg pigg pigg, men istället blir det sanningen: trött trött och återigen trött, och det är något jag varit hela dagen! Galet. Till råga på allt har jag fått ont i vänsterfoten, från ingenstans .. Gör ont så fort jag går, är det inte typiskt?
C var över en stund och såg sista delen av Inkognito, och jag hoppas verkligen det kommer en säsong till ( det verkade åtminstone som det)

Trots att det är mitt i veckan så gav jag mig själv tillåtelse till 1/3 dels glas Dooleys ikväll och det smakar sååå gott! Kan folk dricka vin, så tycker jag att jag har rätt till lite Dodilidoleeys någon gång ibland :) så det så!

Nu försöka sussa några timmar innan jag har tvättstugan.


2013-01-10 | 01:39:00 | Vardag | 0 Kommentarer

Jan. 09, 2013


2013-01-09 | 20:18:29 | Skönhet | 0 Kommentarer

Tjolahopp!

Idag är en sån dag, då jag inte har någonting alls att passa mer. Då jag bara kan göra det jag känner för, och det behövs verkligen! Men, istället för att njuta av det så känner jag en underliggande stress som vill upp till ytan, men den ska inte få infinna sig! Inte idag. 
 
Igår spenderade jag större del av eftermiddagen/kvällen borta på Diamanten och pratade om allt möjligt, framtidsplaner, idéer, uppfinningar, you name it! Och alltid lika trevligt. 
 
Vi får se vad dagen har att erbjuda. Ta hand om er :) 

2013-01-09 | 12:39:08 | Allmänt | 0 Kommentarer

Beautybox

Det lönar sig att hjälpa andra, och i detta fall är jag mer än nöjd!! :)

Denna underbara box med topnot av jordgubb, trillade in på posten idag.

Paketet innehöll som ni säkert ser:
• Tvål
• Peelinghandskar
• Dusch/bad-mössa
• Body scrubb
• Duschtvål
• Läppglans
• Body butter

Och det är ju saker som går åt till vardags, så tack underbara du för detta, du hade rätt att jag skulle bli glad! :)


2013-01-09 | 02:14:00 | Skönhet | 3 Kommentarer

How cute!

Idag kom det hem lite paket med några godbitar, det ju alltid roligt att få någonting som inte är att förknippa med räkningar, eller vad säger ni?

I ett av paketen fanns detta underbart söta/romantiska armbandet gjort av pärlor i olika former, som passar hur bra som helst till mina silvriga armband! Detta kommer inom en snar framtid att lanseras på Björlin designs hemsida, och är ni ute efter det perfekta gulliga armbandet till vardags tycker jag att ni ska slå till!

Övriga saker som kom idag får ni se en annan dag, nu måste jag vara social här hemma!
Hej mitt i natten!


2013-01-08 | 01:31:00 | Samarbeten | 0 Kommentarer

Jan. 07, 2013


Förmiddagsbestyren färdiga, nu gäller det bara att ta tag i resterande som måste bli gjort. Känner att jag inte riktigt vet var jag ska börja, men de löser sig nog väldigt snart! Invigde årets första dag med väst häromdagen, det skulle jag kanske ha väntat lite med, men solen sken så härligt och jag kände verkligen för det, men det fick jag känna av senare på kvällen när det blev nååågot kallare ute, men söt syster jag har, så fick jag en ny vinterjacka av henne som jag kan glänsa runt i nu =) 


2013-01-07 | 14:43:00 | Skönhet | 0 Kommentarer

Eraser

Så himla trött så jag orkar inte göra någonting alls just nu, magen vrider och vänder på sig Inge skönt! Ligger och ser på någon halvbra film medan C ligger och snorar/sover brevid, håller tummarna för att jag ska slippa och bli sjuk.

Fick förövrigt igång skrivaren förut ( efter mycket om och men), så nu är det klart, så himla skönt! Jag avskyr att behöva vara beroende av andra och behöva springa runt för att få utskrivet. Imorgon ska jag ringa lite samtal och annat, borde börja trilla en en hel del paket på posten den här veckan också! Men man vet ju aldrig..


2013-01-07 | 01:03:26 | Vardag | 0 Kommentarer

Glädje

Igår innan vi åkte iväg och fixade med bildelar och annat så stannade vi på fika hos vår kära vän som är nyanländ hem till Sverige. Fick fina presenter som vi båda är otroligt tacksamma för! Och vad är bättre än att han är hemma igen? Jo att vi nu kommer kunna sitta och kvällsfika på bästa Diamanten igen!


2013-01-06 | 21:04:00 | Shopping | 0 Kommentarer

Myslördag


 
Mysig Lördag avrundades hemma hos syrran där vi var barnvakt några timmar åt lille snutten. Blev som vanligt massa lek och stojj innan det var dags för honom att sova. Vi såg även Snabba Cash II och den var faktiskt väldigt bra, så nu vill jag att den sista delen ska komma, men antar att man lär få vänta ett tag tills dess.

Tänkte lägga upp lite fler bilder, men något som irriterar mig med blogg.se, är att en del bilder vänder på sig när man lägger upp dem, och det finns ingen roterings knapp när de väl är uppladdade, så då får man vända dem ett varv på datorn och ladda upp den för varje klick man gjort, så tillslut fungerar det! Suck, inget jag orkar styra med idag inte, nu måste jag börja fixa och trixa här hemma, samt lägga upp planerna för kommande vecka.


2013-01-06 | 15:25:00 | Kärlek | 0 Kommentarer

Utkast: Jan. 05, 2013

Känner mig redan super trött. Undrar hur det här ska gå. Hej och hå! Lite kaffe, sen är det dags att ge sig iväg. C´s bil är fortfarande inte färdig så vi får låna pappsens bil ut till syrran.

2013-01-05 | 15:40:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Fashion

Vårens mode 2013 handlar fortfarande om härliga pasteller och asymetriska mönster. Den klassiska bombarjackan kommer tillbaka i många olika former och är vårens "måste ha plagg" i garderoben. Lösa plagg istället för åtsittande och mönster är helt rätt. Här är två varianter av vad vi kan komma att se:

Dagmar. Fotograf: Kristian Löveborg
 

Filippa K

2013-01-05 | 13:50:00 | Shopping | 0 Kommentarer

Sunshine

Tycker synd om min pluttis, genom förkyld! Nu hämtar han snart upp mig så åker vi snart iväg till Biltema, kanske blir en sväng inne på ikea/ikano också, men det återstår att se om tiden räcker till. Han måste få ordning på bilen innan vi ska vara barnvakt också! 
Kram!  ( Glad tjej idag, solen lyser! )

 

2013-01-05 | 10:46:00 | Blandat | 0 Kommentarer

För allt

För allt du hatar hos dig själv - förlåt dig själv.
För allt du älskar hos dig själv - förlåt dig själv.
För allt du skämms över. För allt du är stolt över. För allt du vill dölja. För allt du vill visa upp.
För allt som inte blev som det skulle.
För allt du är.
För allt du ville vara - förlåt dig själv.


2013-01-05 | 03:33:40 | Skönhet | 0 Kommentarer

Beauty

I eftermiddags var jag iväg och gjorde lite välbehövliga ansiktsbehandlingar på en person, därefter blev det hemåt för att laga mat och sen dess har jag faktiskt bara tagit det lungt. Känner mig super trött trots att jag somnade ovanligt tidigt igår. C sover hemma och det är väldigt tomt! Tur att jag har Buslus att mysa med.

Imorgon åker vi till Biltema en sväng och på e.m ska vi vara barnvakt till min systerson. Hoppas på fint väder, jag behöver piggas upp!


2013-01-05 | 00:59:10 | Skönhet | 0 Kommentarer

-

Kommer troligtvis sätta lås på min blogg under en snar framtid. Ni som vill ha lösenordet får höra av er =) 

2013-01-04 | 15:34:51 | Allmänt | 0 Kommentarer

Kalas

Idag fyllde sötnosan 2 år, så vi har varit på lite barnkalas och haft det trevligt, dessutom skjutsade vi hem en vän som äntligen anlänt hem till Sverige! Nu blir det att sova, är helt slut.


2013-01-03 | 22:02:00 | Blandat | 0 Kommentarer

Förvandla din ponny tale


Tibi, Sterenos, Cano L


Giles, Herrera, Rochas


Dior, Dior, Chanel

Förnya den vardagliga gamla hästsvansen på ett nytt sätt! Det finns många olika varianter bara fantasin sätter gränser och här ovan har jag hittat några exempel. Min favorit är helt klart hästsvansen från Herrera som är både romantisk, volumiös och ordinär. Vilken är din favorit? 

2013-01-03 | 21:40:00 | Skönhet | 0 Kommentarer

Your nails say's everything

Dessa godingar är nu påväg hem till mig, (totalt 72:- stycken) :-) får se hur lång tid det tar, väntar ju fortfarande på lite paket sen innan jul.. Antar att dom har mycket att göra på posten?


2013-01-03 | 04:25:00 | Shopping | 0 Kommentarer

Finally

Styrt och ställt med vår nya fina skrivare (gissa om den varit efterlängtad!!) Problemet uppstod när vi inte visste var vi skulle ha den så vi drog sladdar hit och dit för att försöka finna en lösning, det slutade med att den fick plats på bordet, och den ruggiga gamla indianduken fick åka ner för stunden, funderar på om vi ska sätta upp min bartavla imorgon eller om det ska bli något annat roligt, nått måste det bli så det inte ser så tomt ut iallafall!

Avslutade kvällen med filmerna, - "Alvin och gänget 2" och "Gremlings" som jag inte sett sen jag var liten! Den är fortfarande bra!

Nu dags att sova innan vi ska upp och gratta Mandis som blir hela 2 år!


2013-01-03 | 04:21:00 | Kärlek | 1 Kommentarer

Glädje.

Trots att både jag och mitt hjärta "tog sovmorgon" idag så har vi hunnit med en hel del, var nere på Elgiganten och införskaffade oss en försenad julklapp, som kommer göra saker och ting så himla mycket enklare (visar vad sen!), en tripp till Maxi för att köpa diverse saker som går åt, och sen vidare ut till hans morföräldrar för lite fika och prat. Nu sitter jag och väntar på att kaffet ska bli klart, sen blir det o plocka lite, samt försöka installera vår nya solstråle! 
 
Skulle åkt och skällt ut Riksbyggen idag, för att mina nya kläder blivit halvt förstörda av tvättmaskinen, men det får bli imorgon. 
 
Vi hörs sen godingar! Kram

2013-01-02 | 18:13:09 | Allmänt | 1 Kommentarer

Going

Försovit mig en aning vilket resulterar i att jag borde stressa iväg för att få allt gjort, men först en kaffe och lite "vakna till" musik! 

2013-01-02 | 14:23:08 | Allmänt | 0 Kommentarer

Look in to thoose eyes

And dream away..





2013-01-02 | 05:13:00 | Skönhet | 1 Kommentarer

Kvällsmys

Mysiga strumpor (fick av pappi i julklapp), papilotter i håret samt tända ljus. Så inviger jag den 2 Januari 2013, vad konstigt det känns att säga det, 2013.. Borde egentligen försöka sova, ska ner på stan och uträtta lite ärenden imorgon innan jag och min
Älskling ska till Elgiganten osv.. Men först får jag vänta på att han kommer hem, sen blir det sova, tur att det går bra film på tv:n sålänge.


2013-01-02 | 00:24:35 | Kärlek | 0 Kommentarer

My cherry lipstick

Rummet är såååå fint här hemma, fick ju hem lite saker jag beställde i juldagarna och en av dessa saker gör så att det doftar otroligt gott ( topnot: Champagne). Sängen är nybäddad, allt skräp är borta och garderoben är nystädad, kan det bli bättre? Njae inte just nu! Inleder året med att slappna av och inse att vissa saker inte längre är värt att lägga energi på, och vissa saker blir bara bättre och bättre.

Borde springa bort och boka in lite nya träningstider samt lite bubbel och relax, men tror det får vänta till imorgon för just nu känner jag mig bara så nöjd och tillfreds med allt. Det här kommer bli ett bra år!

Puss på er!


2013-01-01 | 21:18:37 | Skönhet | 1 Kommentarer

.

Styr och ställer, ett nytt år - nya projekt! Imorgon borde jag fixa det som ska fixas, men får se vad som blir av och inte, inväntar med spänning saker som är påväg på posten, får väl se om de hinner lämna ut det imorgon, lär ju vara hur mycket som helst som bara ligger på postcentralerna just nu.. 

2013-01-01 | 21:07:42 | Allmänt | 0 Kommentarer

New year


Igår spenderade jag ett nyktert nyår (om man bortser från ett shotglas med starkvinsglögg), tillsammans med underbara människor. C´s mamma fyllde även år idag så vi åt god middag, spelade Bingolotto och hade extra mysigt. Jag hoppas verkligen 2013 kommer bli ett bra år, tänker börja dagen med att läsa mitt årshoroskop för att sedan bara slappna av, jag har lite små saker planerade framöver annars är det mest lungt, och på ett sätt är det väldigt skönt. 
 
Årets löften, blir nog att inte stressa upp mig så mycket, och framför allt att försöka dra ner på läskdrickandet, jag gick ju över från dagligt coca-cola intag, till pepsi max, men i grund och botten vet jag ju själv att det inte heller är sådär jätte bra! 
 
Har ni några löften?

2013-01-01 | 17:46:00 | Allmänt | 0 Kommentarer