Horoskopsdag

Enligt det keltiska horoskopet( som innefattar olika slags träd) så är jag en tall, detta står det om tallen:
 
" Tallpersoner är helt enkelt mycket förnuftiga personer, de stödjer allt som verkar logiskt. Att bygga luftslott och sväva ut i tankarna är för dem slöseri med tid, det finns viktigare saker att uträtta för dem. Då de är mycket dedikerade och seriösa måste de komma ihåg att skratta emellanåt. De måste bli påminda om att man kan göra saker och ting som inte alltid anses logiska och rationella, utan endast roliga. 

Tallpersoners styrka är deras objektivitet. De är bra på att planera och organisera, de skapar ett liv på en fast grund och gör allt för att kontinuerligt förstärka den. De tappar ej fokus på deras praktiska mål, deras agerande baseras på grundliga överväganden. Därför är tallpersoner framgångsrika i yrkeslivet. 

Tallpersoners svaghet är deras pedanstiska sinne och har svårt för att improvisera. Allt måste vara så grundligt utstuderat att de missar allt annat, livet rusar förbi dem. Om ett snabbt beslut måste tas så blir de villrådiga och lyckas inte bestämma sig. 

De behöver mycket tid och uppvaktning innan de kan gå vidare i en kärleksrelation. Vad har kärlek att göra med rationalitet? Partners till tallpersoner måste vara av stadig natur och med en stor dos humor, de ska kunna visa tallpersoner nya sidor av livet. "
_____________________________________________
Och i det kineniska horoskopet som består av djur så är jag en tupp, såhär står det här: 
" Tuppar utför uppdrag plikttroget och vid motstånd kämpar de modigt. De är upptagna och ofta självfixerade, men är känsliga och alltid artiga mot vänner. Tuppar är alerta, och punktliga, de fokuserar extremt på detaljer och är perfektionister. Men detta kan leda till problem om de tar på sig för mycket arbete och då inte hinner med allt. Tuppar vill att deras göromål ska få mycket bra repsons men viktigast är att de får utdelning för sina prestationer. Tuppen är viljestark och har gott om självförtroende, ibland kan de vara alltför skrytsamma och har svårt att medge att de kan ha fel. 

Som chef är Tuppen krävande men han får saker och ting utförda och tänker på de anställdas bästa. Tuppar är mindre bra diplomater och är alltid raka, ibland snudd på brutala och ignorerar andras känslor. Tuppen är envis och har stor tillit till sig själv, den ger sig aldrig och blir oftast framgångsrik. De är mycket ambitiösa och vill alltid lyckas bättre och bättre. Pengar hanterar de bra och de kan konsten att vara ekonomiska utan att vara snåla. 

Tuppar är dagdrömmare och svävar ofta bort i fantasin. De är nyfikna och älskar att resa och upptäcka nya platser och kulturer. De älskar spännande möten med människor och gillar att debattera. De är mycket vältaliga och goda skribenter. Trots sin sociala kompetens har de behov av tillfällig ensamhet. Men Tuppar är alltid underhållande och gillar att vara i rampljuset."
____________________________________________
Och i mitt vanliga tecken är jag en jungfru, och då står det såhär:
" Den typiska Jungfrun har en tjänande läggning och tycker om ordnade rutiner. Jungfrun är noggrann och flitig och har sinne för detaljer. I relationer och samarbete är Jungfrun pålitlig och ansvarskännande. Stark integritet hör till bilden, det gör att Jungfrun kan upplevas som reserverad och försynt. Hjälpsamhet finns i stora mått. 

Jungfrun är en plikttrogen arbetsmyra som får mycket uträttat i det tysta. Den som är präglad av detta strävsamma tecken har en tendens att ta på sig mer arbetsuppgifter än nödvändigt. En väl inbokad agenda och en fulltecknad vardag hör till bilden. 

Jungfrun eftersträvar renhet, både till kropp och själ. Ett välstädat hem med bra förvaringsmöjligheter är viktigt för Jungfruns välbefinnande. God framförhållning är naturligt för denna praktiska karaktär. Inga detaljer lämnas åt slumpen. Pålitlighet och ansvarskänsla hör tecknet till. En Jungfru kan man lita på. En resurs i både arbetslivet och hemmet, som utför sina uppgifter med största noggrannhet. 

Jungfrun är tålmodig och gör inte så stort väsen av sin person. En jordnära, sparsam och något försiktig läggning hör till bilden samt en strävan efter perfektion. Självkritik och analytisk förmåga är kännetecknande. Hjälpsamma Jungfrun är alltid beredd att ställa upp för andra och förväntar sig inga motprestationer, utan gör det av hjärtat!" 
____________________________________________
Slutsats: Stämmer ganska bra!

2013-05-13 | 18:04:21 | Allmänt | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback