Ledighetens jubel

Nu är det min tur att ta helg, jag är ledig tills på Fredag och det känns oerhört skönt, har lite att ta igen som läggs åt sidan annars. 
 
Min första lediga dag har varit positiv, tiden har inte gått sådär oerhört snabbt som den ibland kan göra, därför har jag fått en hel del uträttat. Startade dagen med att samla ihop högen av tvätt som legat och skrikit på mig ett tag, var inte färdig med den förrän sent på eftermiddagen trots att jag började vid 10, inte det roligaste att göra, men sånt som behövs. 
 
C och jag skulle åkt iväg och haft lite kvalitetstid tillsammans men eftersom han är utan bil nu så blev det ändrade planer (tro mig jag försökte få honom att åka kollektivt men icke!), istället hoppade jag på min cykel och tog mig en tur ute i det vackra höstvädret. Hamnade på Hela Människan som jag inte besökt på jätte länge, tycker alltid det är lika roligt att strosa omkring där inne, nytt möter gammalt, det tycker vi om! Hittade 3 stycken super vackra ljushållare för ynka 10:-/styck, alltså 30:-! Galet. Nöjd och belåten cyklade jag vidare och stannade till för en pratstund på Diamanten som jag heller inte besökt på ett tag (var tar tiden vägen?!?!). 
 
Väl hemma igen så satte jag igång med en rejäl höststädning, nya sängkläder, ordnade till i garderoben, svabba golvet och fram med vackra accessoarer till hemmet. Ja, ni vet allt sånt där. Och jag måste säga att jag blev riktigt nöjd, nu kan jag äntligen slappna av på den fronten, hoppas bara det hålls lika rent och fint ett tag haha.
 
Kvällen har spenderats genom att göra i ordning naglarna, efter att ha haft mycket färg så blev det en enkel Fransk, stilfullt och fungerar alltid. Nu är klockan snart 05.00 och det är dags att krypa ner brevid Busan och sova några timmar innan en ny dag tar vid och nya möjligheter öppnas. 
 

2013-10-03 | 03:47:00 | Allmänt | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback