Panik!!!!

Jag säger bara usch fy och blä!!! Igår kväll när jag precis tänkte gå och lägga mig så börjar det surra till vid örat och jag fick panik! Sprang ut i hallen, halkade, upp på fötterna igen och sprang. Busan bara tittade på mig och sprang mot köket.. Jag tänkte ; "det kanske bara var en humla, jag måste hjälpa honom ut", stack försiktigt in huvudet i köket och NEEEEJ det är en geting. Snabbt försöka få tag i katten, kasta in henne i sovrummet och sen var bara tanken kvar; vafan ska jag göra! Pulsen slog nog i rekord.. Slutade med att Daniel fick komma till undsättning och ha kål på den där jäkeln. Han borde fan få dagens ros! 
 
Jag vet inte om det var i 7:an eller 8:an och våran dåvarande klass var iväg på utflykt i Folkparken, jag tog av mig min tjocktröja för vi studsade omkring på hoppkudden.. Sätter på mig tröjan, stänger den och har en geting inuti som stack mig flertalet gånger på ryggen.. Jag säger bara aj..


 
 
Varför kan inte dom där jäklarna utrotas för?:( Nu kommer jag ju absolut inte kunna sova med fönstret öppet föränn senare i höst igen.. 

2014-04-08 | 11:01:29 | Allmänt | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback