Wolli bolli & Ischlo pischlo

Kenny Begins
 
Måste direkt säga att filmen var totalt fantastisk! En ganska stor skillnad emot när man som liten följde serien på SVT 1. Många kända skådespelare medverkar i filmen så som :
* Bill Skarsgård ( Alexander Skarsgårds yngre bror ) Spelar först och främst den töntiga killen som är maktlöst kär i skolans för honom snyggaste tjej , Miranda. En dag rör han en grön rymdsten som förändrar det mesta.
* Carla Abrahamsen ( Mest känd från sin rollkaraktär i Hipp Hipp Hora där hon spelar den bitchiga tjejen som har det mesta ). Miranda som hennes rollfigur i filmen heter är den snygga tjejen på skolan som på något udda vis har ett visst intresse för Pontur (den töntiga killen). Hon är i annat fall tjejen som går inför skolan och har ett stort intresse för rymden.
* Johan Rheborg (Kenny Starfighter) strävar efter att bli galaxhjälte!, men för att komma dit måste han klara av ett prov där han väljer att fånga en fortkörare som sedan visar sig även vara efterlyst. Han väljer att försöka få tag i honom med fångas då ner i det svarta hålet som leder till planeten Jorden, där träffar han på Pontus och Miranda.

Andra skådespelare som medverkat i filmen är :
*Björn Gustafsson
*Pernilla August
*Josephine Bornebusch och Per Mårtensson.


 
Kvalitén på filmen tycker jag kunde gjorts någolunda bättre, ljudet var bra och handlingen klockren. Skulle mycket gärna gå och se den igen då man fick sig ett ordentligt skratt emellanåt. Men på ett vis tycker jag att dem svor lite för mycket och att den kanske inte borde vara rekomenderad ifrån 11 år. Men var eller är du ett fan utav Kenny som mina bästavän Sandra ? Då råder jag dig verkligen till 100% att gå och se den, jag menar vad är ca. 1,5 timma utav ditt liv när du antagligen bara sitter på din stjärt och glor in i datorn? Ta dig ut !
Från mig får den ****** av 10 möjliga stjärnor.

2009-04-08 | 16:27:00 | Allmänt | 0 Kommentarer