10-11-10

Haft en jätte härlig dag genom att bara ta det lugnt egentligen.. Älskling kom och hämtade upp mig lite tidigare ikväll och vi åkte hem till Tim dit Larsa kom efter en stund. Lite senare ville dem ut och sladda så så fick det bli. Efter det åkte vi hem till svärmor en stund men nu är vi efter mycket om och men hemma.. Nu blir det mys innan vi ska sova, han har ju trots allt ett jobb att sköta och jag har min utbildning att tänka på!! Hoppas att alla haft en lika härlig dag som jag! ibland är man värd att bara ta det lungt.
 

2010-07-19 | 17:19:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Torsdag

Påbörjade dagen med en panodil & lite yoghurt. Självklart har halsen inte blivit mycket bättre utan knölen finns fortfarande där och irriterar min vardag till max.
Mamma kom och hämtade mig strax efter ett, så vi åkte ner till stan, avbokade praktiken på H&M, vilket var väldigt synd eftersom jag hade sett fram emot det. Men förhoppningsvis löser det sig ändå.
In en sväng på medicin centrum boka tid för att kolla halsen och ta bort stygnen på knäet, vilket blir på måndag. Under resterande tid vi väntade på att få komma till sjukgymnasten var vi och tittade i lite butiker och skrattade så som bara jag och mamma kan.
Nu efter mycket om och men så är jag iallafall äntligen hemma! Ska fixa lite plugg (behövligt!!!) sen fixa lite saker till mamma, sen kanske älskling kommer hit ? Hoppas ni har en bra dag ! :)
 

2010-07-19 | 17:18:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Bäst!

Den unga överklassen

2010-07-19 | 17:17:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Söndag

Blev ingen sömn överhuvudtaget efter min kväll med Robin. Min kära morbror kom istället tidigt på morgonen och vi åkte till Mc donalds och åt frukost. När vi kände att vi var klara åkte vi bort till Pillan med familj som precis hade stigit upp. Vi gick ner till bilen och försökte klura ut hur vi skulle göra med bil barnstolen vilket var väldigt skumt konstruerat så vi tog Pillans bil tillslut. Vi skjutsade ner Pillan till Haga trafikskola, när vi släppte av henne åkte vi mot himmestalundsfältet för att titta på hällristningarna men vi hann inte långt innan Pillan ringde och var panikslagen för hon hade fått med sig fel papper, haha! Så vi åkte hem och hämtade dem och skyndade oss för att hinna lämna dem innan hennes kurs började. Väl klara åkte vi dit igen och gick en lite promenad, solen sken och svetten rann, fick kasta i oss vatten för att inte smälta bort. Vi åkte hem och jag gav Alexander lite Risifrutti innan vi lekte. Gullig som han är skulle han självklart hitta på något nytt, jag fyllde en cola flaska med vatten, gav honom ett sugrör och mariekexen. Nej men då skulle mariekexen ner i flaskan och sedan blandas runt haha! Runt klockan 12 var det dags att äta, det blev spaghetti & köttfärssås ( med något annat namn dock ) och det var inga problem! Han åt och åt :) När han var mätt satte vi oss och tittade på Disney Chanel och jag hade en liten skitunge som somnade i mitt knä. Framåt 14, taget hämtade vi upp Pillan och det var dags att äta. Sen var jag så himla trött och varm så det fick bli en kall dusch för att sedan somna helt komplett i sängen! 
 

2010-07-19 | 17:16:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Bra start på dagen

Tänkte ta mig ett glas Cola, men naturligtvis har jag ut 1.5 L på golvet.. Bestämde mig för att torka och tvätta golvet, så när jag väl var klar med det skulle jag gå ut och ta ett glas vatten i stället. Med min lycka slog jag upp hela stortån så det fräste blod .. Pappa fick leka doktor och jag var mindre glad. 
Jag gick bort till Pillans farmor och tillbringade hela eftermiddagen där, Jag kände mig dock skapligt avundsjuk när alla badade förutom jag ! Duktiga som dem var hade dem bakat Jordgubbs socker kaka och så åt vi jordgubbar med grädde på sidan av, smaskens! När pappa hämtade mig åkte vi till Willys och efter det släppte han av mig hos Sandra, där dock bestämde jag mig för att bada med en stor ICA-påse på foten och en massa tejp. Självklart läckte det igenom men det är ju som vanligt ! Efter kortspel och en hel del struntprat är jag äntligen hemma och ska slå på en film! :)
 

2010-07-19 | 17:15:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

10-07-01

Hade en jätte rolig fredagskväll. Jag sov bort hela dagen, vilket kanske inte är så konstigt?! Så när jag väl gick upp hoppade jag in i duschen och gjorde mig i ordning. Mattias kom och hämtade upp mig och vi åkte ut till Abborreberg för att äta glass, vilket dock var stängt så vi åkte till Sibylla istället och satt och prata jätte länge med glass&cola. För att avsluta kvällen åkte vi runt lite och pratade strunt. Väl hemma försökte jag att sova utan lyckat resultat, tog med mig Robin ut på en kvällspromenad som var jätte trevlig. Skönt att man kan vara så frispråkig ibland eller hur ? haha! Inte lyckats sova än och klockan är 06.00, solen skiner & Fredde är påväg för att äta frukost sen ska jag vara barnvakt åt världens finaste mellan 10.00-14.00, undrar vad vi ska hitta på!
 

2010-07-19 | 17:14:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Puss på det

 Inte sovit ännu, börjar bli till en vana att vara vaken 24 timmar om dygnet för att sedan dagen efter sova bort i princip ett dygn. Vet inte riktigt vad som är felet, men orkar inte ta tag i det heller. 
Väckte Fredde imorse med kaffe och vi satt och pratade en stund innan han skulle till jobbet vid 06.30, det är inte fint väder idag och jag blir så deprimerad på det. Jag vill bli brun och jag längtar så oerhört tills vi är på Öland då jag får alla D-vitaminer jag behöver.
När fredde åkte ringde jag till mamma och pratade en bra stund, jag saknar henne massor. Har inte träffat henne sedan innan midsommar, sorgligt men sant! Ska boka in 
något med henne framöver, och känner att jag måste ge pappa lite tid också när han väl är hemma ( vilket är sällan, alldeles för sällan ) . När vi lagt på och jag gått ut en stund ringde jag till Pillan och pratade bort lite tid, hon gav Alex frukost och vi hade ett trevligt samtal som vanligt. På lördag HOPPAS jag att jag ska vara barnvakt åt Alex eftersom Pillan ska på handledningsutbildning för körkortet. Jag har nog världens finaste och mest bedårande gudson! Usch vad jag saknar honom, och Pillan också. 
Till slut innan jag fortsätter att spela elgitarr och lära mig några låtar vill jag säga tack till min älskade Sandra som alltid finns där för mig även om jag ibland inte visar min uppskattning gentemot henne. Tusen tack för allt du gör för mig, jag vill dig all lycka i världen, och som ett litet plus i kanten, eller ska jag säga stort ? Tack för att du gett Busilus mat nu när och pappa inte varit hemma, du är verkligen en ängel, tror jag får nominera dig till någon sån där tacksamhets sak snart efter alla våra år tillsammans !
Nu får ni bild på vädret klockan 05.30 imorse, en på min älskade gudson som är oerhört saknad & min älskade vän Sandra och jag för ca 1-2 år sen?! Ha en trevlig dag allihopa, tjing! 
 

2010-07-19 | 17:13:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Amor in aeternum

 Jag funderar. Efter allt som har hänt den senaste tiden undrar jag om man ska tro på det där ordspråket " hittar man sin jämnlike så varar det för alltid", jag skulle vilja säga att vad jag har sett det senaste året så känns det bara som att alla faller mer och mer ifrån varandra, vad kan vara orsaken till det? , kan det vara att världen har förändrats så radikalt? För ser man det förr i princip så var det ju så, gifte man sig så skiljde man sig inte hur som helst, och träffade man någon i tonåren så höll det oftast och slutade med giftemål. Då var dem där orden " tills döden skiljer oss åt" inget att prata om, det bara var så! I dagens läge gifter sig folk hur som helst och skiljer sig lika fort igen. Det är även många som skaffar barn tidigt och gör slut, vilket också är rätt sorgligt, inte minst för barnet utan även för föräldrarna. Utan att kritisera kärlek (för jag vet att det kan vara det finaste i världen om det är på bådas villkor) så kan det verkligen skada människor otroligt. Se bara folk som har tagit livet av sig just p.ga att den dem älskar har svikit/lämnat dem. Men kärlek är också ett så pass stort ord. Det finns så många kategorier, man kan älska sin pojkvän/flickvän, mamma&pappa, vänner, ett djur, en artist osv.. Sen kan det ju också vara lycklig kärlek och olycklig.
Det var så länge sedan nu, som jag verkligen var kär. Och med den personen blev jag väldigt sårad, och det är något som jag aldrig kommer förlåta honom för, för just det där med lögner,svek & otrohet är inte okej, och jag tror inte det är okej för någon egentligen. Men anledningen till att jag överhuvudtaget skrev inlägget var för att påminna alla om att ta hand om dem som verkligen betyder något för dig, för nästa sekund kan dem vara borta för alltid. 




Möts vi då?

Vi fängslades, kunde inte motstå
Jag hör din rösts skälvningar, ser din tår
Sakta vänder du foten
Lyssnande efter ekot
Av det som var vi då

Kan vi gå
baklänges?
 

2010-07-19 | 17:11:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

-

Solen lyser och Dessie är trött. Inte lyckats somna ännu så har underhållit mig själv med att rita.
Såg till att skrämma Fredde ordentligt också nu innan han skulle till jobbet.Får helt enkelt vara uppe hela dagen nu och sova tidigt ikväll (?!), Slänger upp lite bilder från nyår i demostation till att jag saknar staden! Tills vidare, ha en bra dag!
 

2010-07-19 | 17:10:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Midsommar/Brevens bruk

Midsommar spenderades i stort sett hemma hos min finaste vän Sandra. Där blev det alkohol blandat med en brinnande gris?!?, riktigt roligt och de flesta barnen/ungdomarna förutom vi badade i poolen. Knallade hemåt och jag & Sandra slutade i sängen tittandes på Euro Trip.
 
 
____________________________
 
När jag vaknade upp i lördags var det bara att sätta igång med håruppsättning, makeup och packning innan Fredrik kom & hämtade mig,Sandra & Tobias.
Vi påbörjade kvällen hos Fredde tillsammans med pokerspel & öl. Sedan kom folket och hämtade upp oss, vägen till Brevensbruk var skapligt underhållande då någon rem som gjorde att musiken fungerade gick sönder, under tiden grabbarna skulle fixa det fick sandra för sig att hälsa på hästarna. Väl framme blev det dans,dans & åter igen en himla massa dansande. När vi skulle åka träffade vi även på Alexander vilket var trevligt som tusan.
 
Hoppas att ni hade en trevlig midsommar ! :)

2010-07-19 | 17:09:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Mademoiselle

Här kommer en bild från igår: 

2010-07-19 | 17:07:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

.

Jag kan inte acceptera det faktum att tystnaden börjar göra mig osäker. Jag vill att du hör av dig, även om jag vet att det bara förvärrar mitt sätt att försöka släppa på känslan som infinner sig i mitt bröst.Du är du, och kommer alltid att vara det. Men jag älskar den delen av dig då du skrattar och du ler, men det finns inget mer jag hatar än mörkret i dina ögon, du finns kvar även om jag önskar att du försvann för länge sen. Det måste få ett slut. Jag klarar inte den här separationen, kan det verkligen vara så att en människa tänker jätte mycket på en annan, medans den andra inte tänker alls?
 

2010-07-19 | 17:07:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

100503

 

2010-07-19 | 17:05:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

-

Jag ställde en enkel fråga. Du låg tyst, tillslut svarade du, det var inte ett svar jag ville ha. Men jag fick mitt svar på hur mycket jag egentligen betydde för dig, så säg inget mer. Jag vill inte vara en periodsdocka som man tar fram när det passar.

2010-07-19 | 17:05:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

.

What hurts the most, was being so close

2010-07-19 | 17:04:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

mon meilleur ami

 

2010-07-19 | 17:03:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

.

Jag ville springa,skrika, skänka en tår vid de sju haven. Men jag kunde inte förmå mig själv att omfamnas av den känslan. Oron valde att överskrida ett redan brustet hjärta i tron om flodernas förstående med förlåtelse som ett perspektiv. Men brinn hat brinn, jag gav upp min tillit för din tid. Men jag fann ett ett spår av lycka i ditt flin.
 

2010-07-19 | 17:00:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Träningstips!

 

Träningen gick kanon, fick även träffa en personlig tränare för att lägga upp ett specialordinerat schema på grund av mitt knä. Så jag ser verkligen fram emot detta!
 
Några tips för er som kanske inte klarar av den vanliga träningen (benproblem m.m) 

* Ta det i din takt. Det är bättre att du kanske ligger lite efter alla andra än att du pumpar järnet för att ligga i fokus och sedan må dåligt efter träningen

* Träna ca 3 gånger i veckan, intervallträning blandat med styrka och kondition för att få bästa resultat! Tränar du mer har du risk för förslitningsskador osv. Dessutom hinner inte kroppen ta in styrkan och det du vill åstadkomma om du tränar för ofta.


* En promenad på 30 minuter varje dag kan göra susen! Man behöver faktiskt inte köpa ett gymkort för att röra på sig, finn din motivation! Kanske behöver du en liten "morot" för att inte ge upp.


* Fokusera på bröst,rygg,armar och mage om du känner att ditt knä inte orkar med alldeles för grova hanteringar av lyft.

2010-07-19 | 16:59:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Today is gonna be the day

Nu har jag kommit hem. På taket här nedanför står det 7 män som försöker få bort all snö? Ett tappert försök åtminstone (det ska komma mer) . Förbereder mig för att åka till gymmet och köra ett välbehövt träningspass, sen blir det hemåt för att städa inför morgondagen. Kan knappt vänta på alla saker jag har beställt! Fick även hem min efterlängtade jacka idag :) mums!
 

2010-07-19 | 16:58:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

On my way

Sitter med mitt te och försöker njuta, men det är ju inte alltid enkelt när magen säger att den har ajj ajj!
Ska strax knalla mig iväg mot jobbet och få någonting gjort, även om det är lov. Antar att alla andra ligger och sover såhär dags i hopp om att få lite tid för sig själva innan skolan hoppar igång igen. Försökt lista ut det här när det är lov igen?, alltså själva påsklovet? Så är det någon som vet så vore jag tacksam för svar, förmodar att det blir en tripp till Malmö då :)
Nej nu blir det att klä på sig, håll tummarna för att allt går bra idag och att mamma hinner svänga förbi ! Kram

2010-07-19 | 16:57:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Grattis Pinglan!

Grattis på den stora 18:års dagen min bästaste tjej! Idag är du fri att göra vad du vill och jag vill gratta dig något enormt. Har känt dig i flera år nu och fler ska det bli ! =) 
Så morgondagen då. När jag vaknar ska jag ta mig en liten promenad i det "vackra" vädret för att få mig en frisk nypa luft, sedan blir det in för ett snabbt klädbyte och bort till jobbet! Efter jobbet ska jag väl se till att kanske åka ut och pimpla med far min som jag lovat, dock får vi ju se vad vädret säger om det. Kvällen bjuder självklart på en tripp hem till födelsedagsbarnet! Kan knappt vänta:) Hoppas att du får en underbar dag/natt. 

2010-07-19 | 16:55:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Om du inte saknar mig så har du dina skäl

Härligt ! Idag har vi haft höst makeup i skolan och vi tog våra första kort till portfolion! 
Kan inte bli bättre.
Har nog inte berättat att min underbara Lovisa har flyttat in dessutom, hon är underbar.
Ikväll var vi på bio " Trubbel i paradiset " , och även Ricky var med. Nej nu får de bli duschen.
 

2010-07-19 | 16:45:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Puss

Vinkväll med min allra bästa.
 

2010-07-10 | 17:03:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

100227

Sitter på jobbet ! Varit stressigt idag, alla lyckas komma på samma gång men ja klagar inte. Nu blir det att städa av lite här hemma medans jag väntar på att Fredde ska komma och vi ska över till Ikea.
Trevlig helg !

2010-07-10 | 17:01:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

L'amour de fin de vie?

Gårdagskvällen blev lång, Leffe kom över och grävde upp hela trädgården och man kan ju minst sagt säga att det inte blev ett litet hål han grävde, jag fick åka grävskopa över gropen för att slippa springa runt hela huset hela tiden.
Efter ett tag kom Elin över med en kompis och vi tittade på Rosa- the movie... Ehm..Haha. Men ja, livet är ju bra kul ibland.
Innan dem kom över var vi iväg på Slagsta glass och åt, sen skulle vi bada, men sån badkruka som jag blivit så doppade jag bara fötterna.
_______________

Vaknade runt 16.30 idag, eftersom jag inte sov någonting i går natt.
Vi åkte och åt pizza och skulle ha badat i Sundbyholm men bestämde oss för att skita i det eftersom ingen av oss hade badkläder med oss. Väl hemma ringde Leffe&Elin och frågade ifall vi ville komma över och bada, och så fick det bli.
Ca. 27 C* i poolen och känslan av sommar och natur är underbar!

2010-07-10 | 16:54:00 | Allmänt | 0 Kommentarer