Mycket som händer

Oj vad det händer saker hela tiden! Jag blir helt i extas!
Jag tänkte jag börjar med gårddagen.

I skolan övade vi på stående lopar med vår nya lärare som är frisör, helt okej lektion faktiskt.. Vi började även med det första projektet som kommer att innefatta forntiden och antiken, kommer nog bli ganska roligt, så länge man har en positiv inställning till saker och ting så blir det oftast bra, dock fick jag avbryta lektionen för att åka iväg till tandläkaren som jag i övrigt avskyr.. Det hjälper inte hur mycket positiv energi man försöker lägga till, det går liksom bara inte.. Har iallafall styrt upp en ny tid där jag kommer att få dricka någonting lugnande innan sprutorna så jag håller tummarna att allt går bra då istället. Efter det kommer min bästa Fredde, gud vad jag har saknat honom! Det blir så svårt att få till tider som passar både honom och mig nu förtiden, men vi åkte och shoppade, käkade och tillslut hade jag och Christoffer förberett en överraskning till honom, så vi kastade på honom ögonbindeln och tog med honom ut på en promenad som resulterade i Spa & Bastu! Riktigt trevlig kväll som avslutades på bästa sätt!

Idag såg vi på Coco Chanel i skolan och hade prov om färgläran, hel glad när jag fick se resultatet nu ikväll MVG+ 14,0 av 14,0 riktigt nöjd! Jag och min älskade var även i väg och styrde, han köpte lite arbetskläder och lite annat smått och gott.
Kvällen har i stort sett varit otroligt lugn och strax är det dags för säng, börjar 12.20 imorgon, bästa dagen på hela veckan!!

2011-09-27 | 22:20:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

-

Hemkommen och hel slut efter första dagen på praktiken! Jag måste bara säga att jag är helnöjd, och otroligt glad att jag har fått den här möjligheten. Nu blir det fredagsmys med den jag älskar mest !

2011-09-23 | 22:19:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Charcooal

Hej och hopp! Tiden går så otroligt snabbt nu förtiden och jag hinner verkligen inte att skriva varje dag, även fast jag borde det, både för alla nyfikna men framförallt för min egen skull.
Den senaste tiden har prioriterats mycket med min fina men också mycket studier som måste komma före, det är sista året nu och även i mina ögon sista chansen att ge allt.
I morgon startar praktiken som kommer att pågå under hela 3:an (på fredagarna) och jag kommer att tillbringa den tiden på Modellfabriken, och jag kan bara säga att jag har höga förväntningar och att jag längtar något otroligt på att få komma dit, även om nervositeten smyger sig på mer och mer. Jag har även startat upp lite projekt inför framtiden som jag hoppas kommer gå framåt, gör dem det så är ingen lyckligare än jag. Några av mina mål här i höst är att fira 1:års dagen med min underbara pojkvän som alltid ställer upp för mig vad det än handlar om och som alltid stöttar mig i dem besluten jag fattar. En utlandsresa där både hans och min familj är inkluderad, och mycket annat.

2011-09-22 | 22:19:00 | Allmänt | 0 Kommentarer