LOVE

 

2012-03-30 | 17:27:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Priser

Här är lite av priserna vi vann i Fredags förresten, tänkte gå igenom det någon dag när jag har tid.
 

2012-03-29 | 17:25:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Onsdagsdilemma

Haft en supermysig dag som startades tidigt imorse med skola och allt vad det innebär, bl.a så hade jag utvecklingssamtal och gjorde samhällsuppgiften. 40 enkätundersökningar om tjejer mellan 16-19 års alkoholvanor, ganska roligt att se resultatet efter att ha fastställt alla svaren, tänkte att jag skulle göra en liten resultattavla så ni får se sen, det handlar om alkoholdrbuter, intag etc och alla deltagare är självklart anonyma!

Eftermiddagen spenderades med fika hos mammi och senare rörde vi oss hemåt innan C hämtade upp J och åkte till Sandrutt och lirade lite kort innan vi sedan återkom hem till oss där vi såg b.b och lite annat kul. Dessutom!!!! Så är även mina manliga vänner glada över att kunna utnyttja mina kunskaper och färdigheter, ikväll fixade jag J:s naglar och hans naglar ser nu otroligt naturligt snygga ut! Nej nu måste jag sova, har redan krupit ner och imorgon är det bara en lektion på schemat men det hindrar inte mig från att storma fram med all teori jag har att ta ikapp! Sov gott allihopa!


 

2012-03-29 | 17:24:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Diplomerad

Idag fick jag diplomet: Vinnare av deltävling i Stylist SM, de andra diplomen dvs : Slutlig vinnare av Stylist SM 2012 och Pris för bästa karaktärssminkning kommer inom kort! 
 

2012-03-28 | 17:19:00 | Skönhet | 0 Kommentarer

Middagstime med dem bästa

 

2012-03-27 | 17:19:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Idag är vi med i Folkbladet! :)

http://www.folkbladet.se/nyheter/norrkoping/default.aspx?articleid=5975190

Idag var vi med i Folkbladet, då dem var i skolan och intervjuade oss igår! Riktigt roligt. Eftersom både jag och Malin var sjuka idag, fick vi skjuta fram intervjun med 24nt! 
 

 

2012-03-27 | 17:17:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Basic

 

2012-03-26 | 17:16:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Fika på stan

 

2012-03-26 | 17:15:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Måndagsmorgon

Puh! När man väl har stressat inför något och dessutom inte varit 100 % frisk så tar det på krafterna, och det har jag verkligen känt av i natt! Jag vaknade två gånger, först vid halv två sen vid tre när min man kröp ner i sängen brevid mig efter att ha kommit hem från jobbet. Att man ställde fram klockan i går natt gjorde väl inte saken direkt bättre!Detta resulterade i att det var en aning jobbigt att gå upp för en stund sen, men solen skiner och mitt kaffe är godare än på länge. 
 
I Lördags var vi ute i Skärblacka på kalas och firade två stycken ur Christoffers släkt! Vi köpte en skateboard till lillkillen, och han var så sugen på att gå ut och prova den direkt! Det blev fika och annat trevligt som vanligt!:) Kvällen avslutades hemma hos Sandrutt där vi spelade Wii och skattade lyriskt åt mitt goda humör! Igår dvs. Söndag passade jag på att städa och sortera alla saker som vi hade med oss till Göteborg, killarna i huset åkte iväg och jobbade medan Sandrutt kom över och såg BB med mig. 
 
Sammanfattningsvis så har helgen varit otroligt givande och rolig, samtidigt som jag har varit otroligt trött. Men nu är det dags att ta tag i allvaret igen, och därmed även allt plugg jag har i ryggen som jag lagt på hyllan under den senaste veckan. Så here we go! Hoppas ni haft en lika trevlig helg som mig, borsett från tröttheten! Och passa på att njuta av solen, nu när den äntligen är här!

2012-03-26 | 17:08:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Stylist SM Göteborg - Nordstan

Tänkte ta och berätta hur hela vår resa gick till, och hur vi tog oss till segern!

Malin och jag hade båda varit sjuka en hel del innan tävlingen ägde rum, så planeringen blev ganska svår och det var inte föränn det var ca 2 veckor kvar som vi började att komma igång och ordna med rekvisita och annat. Sista veckan var så stressig, jag hade halsfluss och Malin började känna sig jätte dålig också, men vi körde på! Det blev träning i skolan, på fritiden och både natt och dag. I onsdags var vi iväg till Hageby Centrum och inhandlade det mesta vi behövde och sedan sov Malin hos mig och vi sydde och planerade allt i detalj, dock började hennes symaskin att balla ur och det slutade med att vi fick göra om det mesta i Torsdags, vilket resulterade i att jag somnade vi ca. 02.30 och jag skulle upp vid 04.30. Jag och mitt hjärta hämtade upp vår lärare vid skolan och sedan Malin nere på Kungsgatan och åkte ner till stationen där tåget skulle avgå 06.30.

Jag som inte alls kände mig bra försökte att vila på tåget, men lyckades aldrig somna. Och rätt vad det var så var vi framme i Göteborg. Nerverna höll sig ovanligt låga trots att jag trodde att jag vid det här laget skulle ha fått panik! Vi tog vår kalastunga väska och rullade ut ur tåget och bort mot Nordstan där tävlingen skulle äga rum.
Väl på plats fick vi ta en plats som vi tyckte passade bra, och vi tog nr. 11 (som även skulle avgöra vilken modell vi skulle få). Platsen var ganska centrerad rakt framför catwalken, vilket gjorde att alla som såg live sändningen kunde se oss nästan hela tiden (fast det visste vi inte då).

Vi fick en modell som vi tyckte skulle passa kanon bra iom att hon hade hål i näsan för att vi skulle ha en kedja fäst där och in i håret, modellen var ordentligt blyg och tyckte inte alls att det var okej, och rätt vad det var så kom konferinciern och sa att det var för många modeller så vi inte skulle ha henne, vips sa det så var vår modell borta och hade ersatts med en ny som inte alls skulle passa in i vårt tema, och det sa vi också. Hon försvann också helt plötsligt och sen stod vi helt utan modell. Nervositeten började komma lite smått när dem frågade publiken om det fanns någon som kände sig manad att sitta modell för Norrköping då vi inte hade någon modell. Efter bara några minuter kom en jätte söt tjej fram och satte sig i vår stol som hette Janina! Utifrån henne började vi vår styling och jag kan inte säga mer än att resultatet blev otroligt bra! Jag och Malin försökte att samarbeta så mycket vi kunde, vi lyfte fram varandras bästa sidor och hjälpte varandra vid våra svaga sidor. När Malin skulle sätta en stram toffs och jag lägga grunden på make upen fick vi byta stol eftersom Malin inte är så lång, och jag fick stå lite böjd för att få till det, då kommer en av domarna : Robin Werner, och säger att vi ska tänka på ergonomin (ryggen), vid det ögonblicket tänkte jag att allt var kört haha! Men vi förklarade läget och han förstod och därefter bytte vi platser igen och fortsatte med våra respektive uppgifter. Vi hörde att någon från en annan grupp sa att det bara var ca. 10 minuter kvar greps vi av panik, vi hade inte ens börjat med klänningen eller accessoarerna, vad skulle hända nu??? Eva som var ansvarig för hela konceptet ropade sedan ut i högtalarna att det var: 45 minuter kvar, och vi började skratta för det skulle vi absolut hinna!!

När allting var klart fick Malin vara den som gick upp och presenterade vår idé på scenen då jag säkert skulle ha ramlat ihop av scenskräck, medan hon gjorde det packade jag ihop alla våra saker och väntade på att hon skulle komma tillbaka, vi stod längst bak med ryggen mot scenen och diskuterade vem vi trodde skulle vinna, när 3:an och 2:an redan var presenterade förstod vi att det var kört och att den vi trodde skulle vinna, också skulle vinna när dem sa indiskt. När dem helt plötsligt sa från Norrköping, tittade vi häpet på varandra och utbrast: VA?? OFTA?? och sprang skrattade upp på scenen. Blödig och chockad som jag var började jag självklart att gråta på scenen, detta hade jag verkligen inte trott och vår modell skrek: Vi vann :O!!! Det blev mycket kramar, skratt och tårar när vi sprang ner från scenen och hela situationen kändes som en stor dimma för mig! Var det här ett skämt? Hade dom sagt fel?

Våra lärare blev överlyckliga och kramade oss, sedan ringde telefonen i nästa en timma och även NT ringde och intervjuade oss direkt. Det var mycket foton som togs och en hel del annat. Det roliga var ju att vi knappt hade övat på sminket eller håret alls!!! Vi kom inte dit med några förväntningar alls, och vi hade inte ens provat att sätta ihop allt, och ändå så vann vi!

Den andra gruppen från vår klass var SUPER duktiga också, och jag är ärligt talat förvånad att dem inte fick pallplats då både jag och Malin dagen innan hade sagt att dem säkert skulle kunna vinna då dem hade ett otroligt fint hårkoncept och liknande!

Vi gick iväg i chock och käkade och kollade igenom bilder som vi försökte maila iväg till NT, innan vi började shoppa och fira! Tåget hem vid 18.42 var försenat till 19.19, och när vi väl var på tåget blev det ännu mer förseningar och vi fick ta bussen hem från Kathrineholm eftersom vi inte hann med vårt tåg!
Jag somnade som en stock när jag väl var hemma och jag fattar fortfarande inte att vi faktiskt vann! Detta har varit en otroligt rolig upplevelse och erfarenhet och jag måste tacka Malin för ett bra team work, och alla inblandade som har hjälpt oss på vägen!
 

 

2012-03-25 | 17:08:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

!!!!!!!!

VI VANN !!!!!

2012-03-23 | 17:05:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Onsdag

Så var det dags för infektionsprover igen... Efter det blir det en sväng till Gina och byta ett par leggings som gick sönder direkt och sen skola. Mycket fram och tillbaka känner jag och stressen inför Fredagens äventyr blir bara större.
 

2012-03-21 | 17:04:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

a.a.a.a.

En del människor är bara patetiska, så istället för att slösa energi på dem så skakar jag på huvudet och skrattar åt att jag är så himla mycket bättre som person än dem. 

Efter att ha varit iväg och inhandlat rekvisita till Fredagens tävling i Göteborg åkte jag hemåt, vilade en stund och sen fick jag sålt på både parfymer och kläder, vilket gav mig en helt okej vinst som ligger i säkert förvar! Strax kommer Sandrutt och ser BB med mig och mitt hjärta!

2012-03-20 | 17:04:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

ELF - cosmetics

Här är ett av paketen som kom med posten igår, jag och Sandrutt satt och öppnade allt med stor spänning, lite som om det vore julafton faktiskt. Ni kommer få recension på sakerna om ett par dagar, jag vill prova allt till en komplett sminkning först så jag kan ge er en rättvis bedömning! 
ELF-cosmetics
 

2012-03-20 | 14:55:00 | Shopping | 0 Kommentarer

Behövdes

Jag hade en supertrevlig kväll igår med grabbarna bus och min bästa tjeja! Jag säger bara "vart är eric?" så fattar nog en del resten iallafall haha. Allt ifrån spel - där vissa inte fattade ett skit! Till roliga skämt och diskussioner. Tack för att ni är så bra. 

2012-03-20 | 14:51:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

vaddå..

Det är nära nu
nära att det brister
jag stannar upp för sällan.
klump i halsen
hjärtat slår snabbt
fingrarna darrar emellan slagen på tangenterna
Fan
hur kunde jag låta det gå så långt?
nu vill jag ramla
i de förlorades värld
där jag alltid välkomnas med öppna armar
jag vet vart jag ska
dit jag inte borde gå
långt ned i avgrunden
där jag känner mig som en främling
som kommit hem
samma sak varje gång
bara lite till

2012-03-20 | 11:56:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

LANSERING

Gina Tricot Beauty

För er som inte visste detta, kommer Gina Tricot att lansera sitt make up märke: Gina tricot beauty, under kommande veckor. Denna "kollektion" kommer att innehålla 40 olika slags produkter med allt ifrån: kroppsprodukter, sminkborstar till makeup med priser mellan 19-69 kronor! Dem första butikerna har redan fått in dessa, dvs: den 15 mars, medan resten får vänta lite. 73 butiker har fått äran att sälja dessa produkter!
(Lånad bild från Shoppingandfashion och Kicks)
Och till er intresserade, kan jag berätta att det redan pratas vilt om att utöka sortimentet redan till sommaren! 

2012-03-19 | 14:54:00 | Shopping | 0 Kommentarer

Incidenter

Vaknade vid 6 av att hostan höll på att kväva mig, och inte blev jag på bra humör utav det, men ja! Det fick mig åtminstone att gå upp i tid. Det tragiska är väl mest att jag inte har något annat val än att jag måste gå på idrotten vid 9, för att få betyg i Idrott som jag aldrig fick på grund av mitt knä..

 
Igår satt jag och Malin och planerade för fullt, det gick jätte bra och känns verkligen som att vi har en idé som håller nu, vi ska självklart träffas ett par gånger till i veckan för att göra klart allt, och kolla av små detaljer och liknande. När Malin skulle röra sig hemåt hörde vi att ringklockan pep i trapphuset och att en man skrek : " Är det någon där uppe?" Först trodde jag bara att det var barn som lekte, vilket det oturligt nog är ibland, men det visade sig att det var en man med sin höggravida tjej och deras 2 åriga dotter som satt fast och inte fick tag i larmcentralen som har hand om hissen, så det slutade med att dem fick ringa 112. Jag stod kvar i trappen och försökte lokalisera vilken våning dem hade fastnat på och det var mitt emellan 2 våningar, vilket resulterade i att när killen som skulle hjälpa dem kom, fick ha med sig en pall som dem med hjälp av fick klättra ur. Jag tänker bara såhär: Usch vad hemskt! Framförallt när ringklockan i hissen låter så fjuttigt, när ingen svarar på larmcentralen och framförallt när man har ett barn med sig! Det var tur att dem kom ut till slut iallafall!

 

Christoffer kom sedan och hämtade mig och vi åkte till Max och köpte Lyxshake, när vi kom hem kan ni ju aldrig gissa vad som hände? Min pappa fick en halvsked som var helt splittrad i sin shake så han höll på att skära upp hela munnen! Det var någon idiot som förmodligen hade sätt att skeden gått sönder och sedan bara satt i en ny, detta är verkligen inte okej och därför ringde jag ner till dem direkt, och kvinnan jag pratade med blev inte direkt glad utan lovade oss dubbel kompensation, bad om ursäkt otaliga gånger och försäkrade mig om att hon skulle gå till botten med det här, hon kom ihåg beställningen och sa att detta inte under några omständigheter får förekomma, och att den enda förklaringen (men ingen ursäkt) kunde ha varit att dem hade det stressigt, men det hade dem inte ens, och det sa hon också.
 
 Så ja. Jag hade rätt igen, man vet aldrig vad man får i sig när man äter ute, inte nog med alla e-ämnen, man kan även få i sig lite plast om man har otur!  

2012-03-19 | 14:53:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Hoho

Jag hade så jävla roligt igår rent ut sagt! Min fina tjej kom över som vanligt,  (för er som inte vet vem det är så har hon och jag varit bästa vänner i typ 10 år). Vi gick först bort till Diamanten och åt lite gott och pratade som vanligt, det blev lite körigt ett tag så vi hoppade in och hjälpte till lite med lite småsaker. Jag tror inte jag vill gå in på detaljer av vad som hände resten av kvällen, för det var sjukt som vanligt, och dem raderna får nog stå i min privata dagbok istället, annars skulle ni nog svimma. 

2012-03-16 | 14:54:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Skratt

Hittade en gammal annons som fick mig att fnittra lite smått :    http://www.nt.se/24nt/arkiv/2005/05/27/Sport/200869/M%E5nga-idrottare-prisades.aspx

2012-03-16 | 14:50:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Filmkaraktär

Körde min film karaktär här om dagen, en naturlig sminkning och en stram hästsvans, resultatet skulle bli en kvinnlig polis som inte bryr sig så jätte mycket om sitt utséende. Tyvärr glömde jag ju fota Elin som var min programledare.. men men.
 

2012-03-14 | 14:50:00 | Skönhet | 0 Kommentarer

Dagen i korthet

Lååång dag i dag!:) Går igenom den i korthet.

Började vid 8.10 idag, hade prov som jag hade missat eftersom jag varit sjuk. Så först gjorde jag karaktärssminkningen på 1,5 h på Sandra, som blev en kvinnlig polis som inte bryr sig så jätte mycket om sitt utseénde.
 

Gick sedan till läkaren och tillbaka till skolan och käkade, jag är så himla sur att dem inte kan göra liknande rätt det vegetariska som det vanliga, dvs: är det köttfärssås, så finns det något som kallas för cornfärs!!!!

Efter lunchen gjorde jag programledarsminkningen på Elin, då även hon fick en mer naturlig look med lockar framtill som sedan fästes bakåt, lite romantiskt! Och därefter blev den 15 minuters finishen. Dock så glömde vi fota i slutet för hon hade brottom till bussen.

 Hade ingenting att göra tills psykologin började, så jag yrade mest runt tills min väska gick sönder.. bu!
När pappa hämtade mig åkte vi till Willys och handlade, söt äldre kvinna bjöd mig på en läsk, trots att jag sa att det var okej!! Fin gest, hon kommer nog få bra karma =). Hämtade sen min plånbok ute hos C,s mormor och morfar och vi hann bara komma hem sen gick jag och lade mig och sov ett par timmar tills Paulina och Micke kom över på fika hos pappa, jag har saknat Busan otroligt mycket!! Nu har vi bäddat ner oss och ska se Big Brother som vi missade igår! Kan tillägga att jag saknar min Sandrutt också.

Anyway. Natt i natt.

2012-03-13 | 14:49:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Hiho

Idag har vi haft en fullspäckad dag här hemma! Jag, C, hans syster med dotter har storstädat lägenheten! Och vi har varit så duktiga. Vi började vid 10.30 och avslutade strax efter 18. Däremellan var vi även iväg och käkade lite och var på jakt efter ett diskställ utan resultat.
 
Nu sitter jag i ett fin fint vardagsrum och myser med mig själv, lite godis och en hel del plugg. Om ett par timmar kommer mitt hjärta hem, saknar honom redan! Jag undrar vad bus gör hemma... Tror jag ska hem och pussa lite på henne imorgon faktiskt, behöver verkligen städa där också.. 

2012-03-11 | 18:45:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Fredagsmys

I Fredags var vi och fikade med C,s syster m. barn, därefter var vi på Ingelsta en stund , det var otroligt skönt att få komma ut bland folk efter att ha legat hemma som ett kolli i en veckas tid! Det blev några snabba inköp bl.a: ett par basic leggings, sånna behövs alltid! Och en söt liten vår topp i spets. Det blev även lite underkläder också! Toppen har jag för övrigt på mig idag i skolan och den är bara så sööööt! :)
 
 

2012-03-10 | 15:14:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Fredagsmys

 

2012-03-10 | 14:45:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Girls night

Torsdagens inköp och Goodie bag
Goodiebagen innehöll:
 
* Fotoram från Gallerix                                                       * Be twisted tamponger
* Tidningen: Damernas värld                                              * Snabbputs Skoskötsel
* 1 putsduk                                                                          * Gevalia Millicano
* Ramlösa med smak av äpple                                            * 1 Guld nougat
* Presentkort: 50:- på clas ohlson                                        * Rainponcho, Intersport
* Presentkort: 20% rabatt på hela köpet, Bokia                   * Panduro: Dumalis Bracelet
* 1 gratis provträning på world class                                   * Parfym: Jessica´s fancy
* Shea body butter, the body shop
 
 
Min shoppingbag innehöll: 
 
* 2 par converse, gula och gröna.                                        * L´Artigiano Latte al sale blend 42%
* 2 Svarta leggings                                                               * La Perla di Torino BIANCA
* 1 bruna byxor                                                                    * 2 choklad hjärtan
* 1 korallröd klänning 
* 1 svart t-shirt med fransar
* 1 mint grönt linne
Man fick även en kasse och en liten neccessär från Gina tricot när man handlade där! 
 
Detta var en super trevlig kväll med mycket skratt och gemenskap! Glömde tillägga till er som inte var där att även Andreas Johnsson och Sonja Aldén var på plats. 

2012-03-10 | 14:44:00 | Shopping | 0 Kommentarer

Naglar

Jag satt och läste en nagelterapeut´s blogg och hittade detta! 
 
 
Den här kvinnan, hade själv hållit på med lösnaglar hemma i drygt 2 år.
Hon hade limmar fast, rivit bort, på med nytt, klippt bort hårda nagelband, klippt bort nagelflikar osv.
När skadorna började komma, skämdes hon och satte dit nya..och så har hon hållt på i lite mer än 6 månader. Detta är resultatet av detta hemmafixande:
Inflammerade nagelbäddar, nagelband och inga egna naglar kvar. Svullen hud som blöder, sårar och varar. (Det vita är zinkpasta som kvinnan satt på i hopp om att det skulle läka)
Kvinnan blev skickad akut till en specialistmottagning i Luleå, och fick diagnoens akut paranychio en inflammation i nagelbanden.
 
Får man en skada, ska man absolut inte sätta på nya naglar, och blir det värre ska man absolut uppsöka en läkare omedelbart
Lösnaglar,oavsett om det är hemmaklistade, hemmabyggda eller gjorda på salong, skall du ALDRIG:
- Riva, klippa, klösa bort dom.- Inte hålla på limma fast om o om igen om du får släpp. Du kan få svamp eftersom det kommer smuts, bakterier och fukt under dom som du då stänger in gång på gång. Gå hellre och ta bort eller laga nageln.
-Fila PÅ naglarna själv. du kan skada din egen nagel ordentligt.
OCHdu skall vara noga med hygienen. Rengör naglarna ordentligt med tvål, vatten och nagelborste.
Har du svårt sittande smuts, lägg dom i ljummet vatten med lite tvål  och borsta sedan så brukar det lossna.

2012-03-09 | 17:03:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Internationella kvinnodagen och Ladies night


Haft en super mysig dag där vi tjejer har stått i centrum. Dagen börjades med att följa med Sandra till tandläkaren, hon fick bra besked = tandställningen ryker på Måndag!!! Sedan åkte vi upp till stan och mötte mamma för att hon sedan skulle följa med mig till tandläkaren. Det gick väl hyffsat, lustgasen gav inte direkt någon effekt idag, men jag klarade ut det iallafall!
 
Därefter åkte vi hem till mammsen en stund innan vi hämtade upp Sandra för att åka till Ladies Night i Hageby Centrum. Lite av kvällens roligheter var:
 
* Välkomnades av 3 tjejer med rosa tröjor som åkte inlines och delade ut skumpa.
* Vi stod längst fram i kön till Goodie bagsen 
* 20 % rabatt på Gina Tricot, gåva, mingel och andra erbjudanden
* Andreas Johnsson uppträdde
* 20% på Deichman 
* Choklad provning
+ olika tävlingar och liknande.
 
Tänkte att jag lägger upp bilder från allt imorgon, och berättar vad som var i goodiebagen, nu är jag helt slut! Sov gott allihopa! 

2012-03-09 | 17:02:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Summering av Tisdag & Onsdag

Igår var det UF-mässa i Linköpings konsert & kongresshall. Det var fullt med folk överallt och vi gick omkring där inne och strosade i 1 timma, innan vi bestämde oss för att åka hem igen. Detta på grund av att några från våran skola valde att ställa ut sina företag där och även för att vi läser kursen i övrigt och har företag. Jag och Malin hade iallafall otroligt roligt på vägen dit och hem! Vi fick även en riktigt fin replik av några arbetskillar när vi gick förbi: "Dra in magen nu grabbar".

_____________________________________________________________________________________________
I förrgår fick vi stigande avlopp hemma som det så fint kallas! Jag blev tokig eftersom jag hade bestämt mig för att fixa med saker och ting. Det tog inte så lång tid innan en kille från NHS kom och stoppade ner 10 m slang och spolade rent! Så tack snälla du som kom så fort och och räddade min kväll!
 

2012-03-09 | 15:23:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Hairdues

Gårddagens uppgift var: Valfri håruppsättning med blommor och dekoration. 
Här är två av mina resultat, hel nöjd! :) 
 

2012-03-06 | 15:18:00 | Skönhet | 0 Kommentarer

Typiskt

Idag var det psykologiprov: Det Biologiska perspektivet och det Kognitiva perspektivet, känns som att det gick rätt hyffsat!

C hämtade sedan upp mig och vi käkade innan han skulle iväg och träffa en kompis, när jag väl kom hem och tänkte att jag skulle handtvätta lite små saker för att slippa ta tvätten imorgon, så blir det total stopp i rören! Är det inte jävligt lustigt? Enbart för att C.s pappa är i Thailand. fyfan säger jag bara fyfan. 

2012-03-06 | 15:18:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Vill ha.

 

2012-03-01 | 23:02:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Let the sun touch my skin

 
Minst sagt avundsjuk på min svärfar som vid det här laget borde befinna sig i Thailand, det betyder att jag och hjärtat har hand om hans lägenhet, och ska vattna dem obefintliga blommorna haha. Jag vill bli frisk, jag blir snart galen. Jag slår vad om att jag inte skulle må så här dåligt om jag befann mig i det där varma klimatet och den vackra naturen. ack ack så underbart. Men jag får nöja mig med att se solen skina in genom mitt fönster och höra fåglarna kvittra, det drar mot vår, och snart är det studentdags, men innan det är det en hel hög med plugg som ska göras, men det vill jag inte tänka på nu, jag har annat att prioritera -> bli frisk!!!!

2012-03-01 | 17:01:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Leopard

Här är en bild på Sandras naglar som jag gjorde förra veckan när jag fortfarande var frisk, hon älskar ju leopardmönster så det var ett självklart val! Och så ville hon ha raka naglar, vilket jag minst sagt tror att hon blivit förtjust i efter hon var modell på mitt nagelprov i skolan! 
 

2012-03-01 | 17:00:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Present for me

Såhär såg det lilla paketet ut som jag vann i alla hjärtans dag present! Det var alldeles perfekt att få på posten nu när jag inte är frisk, det gjorde min vardag lite mer positiv
 

2012-03-01 | 17:00:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

fy

Hittade även en riktigt gammal bild som är tagen ca. 1 vecka efter bilolyckan jag var med om.
Jag minns det som igår när Sandra kom hit med värktabletter så fort jag hade ont, fyfan.. 
 

2012-03-01 | 15:17:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Memories

 

2012-03-01 | 15:16:00 | Kärlek | 0 Kommentarer

Arg

Lite arg på min universalladdare som verkar ha gett upp hoppet, tur att reklamation finns och att jag har kvitto kvar! 
 

2012-03-01 | 12:01:00 | Allmänt | 0 Kommentarer