Alla hjärtans dag, tips!

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg och för den obotlige romantikern är det oftast en av de större högtiderna på året, med vad ska man göra med den man älskar? Ska man köpa saker och ge bort? Nja, jag tror vi skippar de materiella tingen och kör på lite gemenskap i år istället va? Det är ju så himla mycket finare när man ger av varandra istället för att köpa saker, eller att man gör någonting tillsammans, för det handlar ju ändå om att höjja kärleken, och inte den enskilde ska få presenter. Allt behöver inte kosta pengar, varken hon eller han kommer att älska dig mer för det, eller hur? Men vad ska man göra? Här kommer lite tips om du kört fast:


1. Överraska med middag och ett varmt bad

Säg att du ska ta hand om middagen för en gångs skull, (+ som du inte brukar göra det). Om du inte kan laga, köp några fina saker på din lokala ICA affär och gör ett fint upplägg. Skapa en bra atmosfär med ljus och några festliga drinkar eller en stor flaska vin. ( dricker ingen av er alkohol så gör alkoholfria drinkar, finns massvis att välja på!). Säg åt henne/honom att ringa när hon/han är på väg hem så att du kan överraska henne genom att förebereda ett varmt bad.
Använd bubblor, tända ljus, och är man riktigt romantisk, strö rosenblad från dörren till badrummet.
Kommer garanterat uppskattas av både tjejen eller killen ifall de har en stressig vardag i övrigt eller tar på sig för mycket arbete, avkoppling och att känna sig omhändertagen är prio ett här. 
 
2. Bio?
Strunta i bion, på riktigt, det är astrist! Gemenskapen blir att ni sitter brevid varandra och stirrar på en skärm istället för att njuta av varandra, slå hellre på en bra film som ni båda vill se/gillar, och tänd lite ljus hemma, det blir en skönare stämning, ni slipper massa folk, och kan samtidigt fokusera på varandra. 
 
3. Utomhus
Är du typen som gillar att vistas utomhus?, eller kanske inte i minusgraderna? Höj temperaturen en aning! Planera en picknick i en park eller dylikt som ni båda tycker om, varmchoklad och något ätbart, och glöm för gudsskull inte ljus och lite filtar så ni inte hackar tänder, avsluta med att åka skridskor tillsammans, många isbanor brukar ha tänt på alla hjärtans dag, och det blir ett tillfälle för er båda att skratta, och kanske lära er av varandra!
Ensam, ingen partner? 
Lugn! Denna dagen kanske inte är den bästa dagen på året för just dig, helt kanske du bara vill gräva ner dig och vänta på att den är över, men icke! Ta tillfället i akt, ta hand om dig själv och verkligen njut av att bara vara. Här är lite tips till dig med; 
 
1. Stressig vardag
Har du ett slitsamt jobb, eller känner dig utmattad? Bra. Då vet du att du ger allt på jobbet, men nu är det dags att ta hand om dig själv, har du tillgång till badkar så är det underbart, tappa upp ett varmt bad med en favorit doft/olja, tänd lite ljus, sätt på lite bra musik. Medan vattnet tappas upp, lägg en ansiktsmask och hoppa sedan ner och njut, slappna av och bara va, för det är inte alltid man får den möjligheten. Har du inget badkar? Sätt igång lite avkopplande musik istället, ta två hinkar med varmt vatten och stoppa ner fötterna och luta dig tillbaka, detta kommer definitivt göra dig avkopplad. 
 
2. Film
Kanske är du inte så ensam som du tror?, kolla runt i tjejgänget, kanske kan ni göra någonting gemensamt istället för att var och en sitter för sig själv? 
Om inte, ta fram dina favoritfilmer och beta av dessa en efter en, har du inga riktiga favoriter så ta tips från nätet, det finns en hel del! Tillåt dig att äta det du vill och var inte rädd för att äta några godisbitar/glass för mycket. 
 
3. Det du tycker om
Det spelar ingen roll hur många tips jag lägger upp här ändå, för det viktigaste är att just DU, gör det som du tycker om, och ingen annan ska få säga att det är rätt eller fel. Vare sig du tycker om att ta en promenad mitt i natten eller boxas med ett träd, gör det du vill! Grunden i ett välmående är att just tänka på vad som får en och må bra, och agera därefter. Och kom ihåg, du är aldrig så ensam som du känner dig. 

2013-02-05 | 13:00:00 | Kärlek | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback