Tappar tron på mänskligheten

Glömde berätta en sak!
Ibland blir jag så himla trött på den mänskligheten!
Förut när jag och C gick till sopporna, så kommer det 3 killar ca 20 meter från ett annat håll med soppsäckar o skit, vi gick in och kastade vårt och när vi kom ut så stod killarna kvar ca 10 meter bort (de väntade alltså på att vi skulle bli klara).Vi kollade på varandra och tänkte " jaha okej? " och gick vidare. När vi kommit en bit så ropar den ena killen på knaglig svenska och frågar om jag har nyckel, då svarade jag och ifrågasatte "om man bor på gården så brukar man ha nyckel också", han mumlade något på ett för mig främmande språk och C valde att följa mig hem igen. Men nu till det riktigt jäkla sjuka! Vad tror ni dom gör???
 
C går till bilen och ska åka, då går killarna över till lilla parkeringen och dumpar alla sopsäckar och påsar där!! VILKET JÄVLA FOLK DET FINNS! Jag sa det hade jag sett det där då hade mitt humör inte varit dugligt..... Killarna kom ut från en port i området, och borde väl därför ha en fungerade nyckel?
Ne. Nu slutar jag skriva innan det blir otrevligt, ville bara få ur mig det här!! Det är ju trots allt MIN blogg :)

2013-01-10 | 01:52:00 | Blandat | 1 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» kjell

dessie lilla vän! offra ingen energi på killar med sopsäckar utan nyckel! se ist till att börja läsa igen. prova kay pollac! att växa genom möten. eller ngt som anna kåver skrivit! bra och avslappnande läsning!

Svar: Haha! Ja, men ibland blir man något frustrerad över hur människor tänker. Har varit på föreläsning med kay pollac och läst bok av honom =)
serendip.blogg.se

2013-01-10 // 17:50:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback