SheSocial - REDDVILLE kampanjutskick Cyklo-F

CYKLO-F NÄR DU VILL MINSKA DIN MENS. 

 
Förra veckan fick jag hem mitt VIP-paket från Reddville, denna perioden i samarbete med Cyklo-F. Ett preparat som hjälper till att minska din mens om det är så att du har riklig och ibland får avstå från aktiviteter, något som ingen borde behöva göra!
 
Såhär står det i mitt utskick om preparatet: "De dagar du blöder som mest tar du två tabletter, tre gånger per dag. Cyklo-F innehåller inga hormoner och den aktiva beståndsdelen är tranexamsyra, ett välkänt preparat som liknar de aminosyror som finns naturligt i kroppen."
 
JUST NU KAN DU SOM ÖNSKAR ATT KÖPA PREPARATET GÖRA DET MED 30% RABATT PÅ APOTEA.SE. ANVÄND DENNA KAMPANJKOD NÄR DU KOMMER TILL KASSAN: Cyklo-F. 
 
 
Förutom information om Cyklo-F så innehöll VIP-paketet andra produkter från Meda OTC; MittVal Kvinna, SB12, Sensual Balans och Lactal Balans. Och självklart även ett paket med tamponger! 
 
Vill du också få hem gratis tamponger? Och dessutom få hem paket med underbara produkter för din hälsa och välbefinnande? Passa på och bli medlem gratis på Reddville.se
 

2013-07-19 | 14:54:25 | Samarbeten | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback