Slödag

Djungel George, Mars attacks och diverse andra filmer på tv:n och jag ligger enbart och zippar mellan kanalerna..

Visste ni förresten att de flesta McD börjat ta betalt för vatten? Närmare bestämt 5:-, visst är man inte betalande kund och ber om vatten kan jag förstå det, men köper man en meny och ber om lite extra vatten.. Då borde det vara gratis!


2013-03-31 | 15:52:08 | Blandat | 4 Kommentarer

Cherry/Vanilla-Coke

Både jag och C blev lika chockade när vi såg att dessa smaker fanns i Cola Zero när vi var på City Gross, så vi tänkte vara lite tuffa eftersom Sandrutt i stort sett älskar dessa smaker, men troligtvis inte visste att de fanns i Zero.. Men visst fasiken visste hon redan om det så det blev ju inget vidare roligt...
Men ni kanske inte visste, så: tadaaa! Låt mig presentera Coca Cola Zero med smak av Vanilla eller Cherry, dock avskyr jag alla tre, men vissa tycker ju att det smakar himmel så hoppas ni blev glada nu! :-)


2013-03-31 | 01:00:14 | Shopping | 1 Kommentarer

Sun is shining

Dagens frukost och jag kände mig lite extra lycklig eftersom solen sken så fint och min Busa låg ute och solade på balkongen. Hunnit med både tvätt och en del pappersarbete innan det var dags att åka och handla.

Tillslut hamnade vi ute på landet och mammi fick göra lite köttbullar till oss och vi åt även supergoda jordgubbar, nu är jag nöjd över dagen och det blir straxt att mysa ner sig för lite film & sömn!

Sov gott och hoppas ni haft en fin påsk, glöm inte att ställa fram klockan en timma i natt. Puss!


2013-03-30 | 23:41:00 | Vardag | 0 Kommentarer

Påskmiddag

Så har årets Långfredag gått förbi och trevligt har vi haft det. Mängder av mat, målande av ägg och barn, leta ägg och lite annat mys hos C's mormor&morfar. Nu blir det sängen, helt slut. Puss!


2013-03-30 | 01:12:10 | Kärlek | 0 Kommentarer

BH

Visste ni, att ca 9 av 10 kvinnor i Sverige bär fel Bh- storlek? Antingen tar de fel på omfånget och får därmed inte tillräckligt stöd, och andra tar fel på kupan och får därför en "hängigare byst" än vad som egentligen är rätt? Många tar dessutom båda dessa fel, och fram till igår trodde jag att min kupa var 80C, men fick bekräftat att min storlek istället var 75E, en aning chockartat va? Men gud så skönt de bh:arna jag provade satt och när jag satte på mig min gamla så kändes det bara hel fel! Så inom en snar framtid kommer jag shoppa loss Bh:ar i rätt storlek, för är det inte skönare att veta att man har rätt? Det ser ju så himla mycket bättre ut, och känns ju därefter! 

Alla dessa finns att köpa på Twilfit, den rosa push up modellen är på rea i vår butik just nu och går loss för ca 100-lappen!

2013-03-29 | 15:05:00 | Allmänt | 1 Kommentarer

Minigolf, ice-hockey ?

Lite bilder från gårdagens minigolf spelande och ice-hockey spel eller vad det nu heter?!


2013-03-29 | 11:47:58 | Kärlek | 0 Kommentarer

Gekås-Ullared

Försökte somna tidigt eftersom vi skulle åka vid 03.30, och innan dess kan man ju gärna vakna till lite, fokus var på att somna runt 20.00, tror jag somnade vid 23-00 någon gång? Och steg upp 02.. Vi kom fram ca 40 minuter innan de öppnade men när klockan var ca 07.40 var det ändå dags att gå och ställa sig i kö, vi stod kanske som personer nr.10-11, och när klockan var tio i så ringlade sig kön hela vägen runt huset, så vi gjorde nog rätt i att gå ut lite tidigare.

 
Första shoppingrundan var klar runt 11 och vi bestämde oss för att käka på restaurangen brevid som skulle ha både pasta, kebab och allt möjligt. Men jag har då aldrig varit med om en så konstig plats! På ingången stod det: "Gå runt DORÄN", ja då gick vi runt till andra dörren och råkade trampa i något jäkla cement eller nått o då är det en arg gubbe i fönstret som säger att vi ska gå tillbaka (o.b.s att på den dörren vi gick runt till stod det ingenting alls, så tekniskt sätt var det ju där man skulle gå in) men nej! Då skulle vi gå in där det stod att man skulle gå RUNT dörren.. När vi väl kommer in och beställt maten är inte bara maten as vidrig och knappt går att äta, dessutom är det banan flugor som stör, så det slutade med att vi lämnade våra tallrikar halvfulla och gick därifrån, det bara gick verkligen inte.. 

Istället gick vi in i "shoppinghuset" som låg brevid, bl.a Veromodas outlet låg där men det var inte mycket och ha, och på övervåningen låg "Martinshop.se", det är ju en erotikbutik och är ju i princip den största som finns i Danmark så som jag fattat det, men då är min fråga, hur kommer det sig att de försöker etablera sig just där?? I Gekås, mitt i ingenstans? Jaja! Tog en bild så ni fick se hur det såg ut där i varje fall. 


Andra shoppingrundan blev bara lite smått eftersom det var mängder av folk då istället. När vi stod i kassan hade vi en äldre dam framför oss som köpte jag vet inte hur mycket godis?! Det såg ut att räcka till ett fotbollslag i 1 år, antingen det eller så hade hon en hel del barnbarn eftersom vagnen enbart bestod av godis, förutom 2 limpor med bröd, bra kompensation va? Sen rörde vi oss hemåt och vi var väl hemma runt 17 snåret, skönt! Hur trött som helst var jag, men sömnen infann sig någon gång vid 22 när jag hade packat upp allt och min plutt kom hit så jag fick pussa lite på honom och ge honom lite påsk-presenter som jag hade köpt!
 

2013-03-29 | 11:45:00 | Shopping | 0 Kommentarer

Det lilla extra

Det bästa som finns, måste nog ändå vara känslan av nytvättade sängkläder, när man är helt slut i kropp och sinne, tar sig en dusch och bara gosar ner sig, ja obeskrivligt!

Idag då, blev lunch hos Hakan med Mammi och C, jag och Mammi åkte sedan ner till stan och gick en sväng sen var det dags för första dagen på nya jobbet! Allt har verkligen gått super bra och jag har lärt mig en hel del, sista timman när jag stod och larmade varor ropade chefen på mig och det var redan dags för stängning, jag fattade ingenting, klockan var ju nyss 16! Haha så går det när man har kul på jobbet!

C och J skjutsade sedan hem mig och mina fötter värkte nått förbannat, men jag hann i princip bara hem och vända innan det var dags att åka igen, denna gången för en match minigolf och jag fick äntligen träffa min Sandrutt igen, men känns som om jag inte hann krama henne ordentligt ändå!:(, vi har en så fin "systerrelation" till varandra det är därför hon hörs ganska ljudligt här på bloggen för er som inte vet! Men iallafall, jag vann, men hade ni förväntat er nått annat? Haha!

Nu har jag precis öppnat ett stort paket som jag inte hade en aning om vad det var för nått på posten, men det visade sig vara mitt Shesocial-VIPpaket, spännande!

Nej hörrni! Ni får höra om Ullared imorgon och även mer info om vad som kom i paketet! Nu blir det en välförtjänt sömn. Puss!


2013-03-29 | 00:33:12 | Kärlek | 1 Kommentarer

Torsdag 28/3

Tänkte jag tar och berättar om Ullareds resan ikväll när jag har lite mer tid, men jag kan säga redan nu att det var lyckat iallafall! Något som är mindre lyckat är när man vaknar upp trött, sätter igång kaffe och inser att det inte finns någon mjölk hemma, då får man dricka det svart och det är inte min favorit, iallafall inte för magens skull. 
 
Idag ska jag träffa mamma en sväng och lämna lite saker jag köpte åt henne igår, dessutom har hon varit så snäll och tvättat åt mig eftersom jag inte haft tiden. Eftermiddagen bjuder på jobb, första dagen på nya jobbet. Nervöst? Njae. Tror det kommer gå bra faktiskt, jag brukar ju lära mig saker ganska snabbt så borde inte vara några större problem. Måste försöka hinna med att handla påskägg ikväll också, för på Gekås fanns det bara små kvar! 
 
Hoppas ni får en fin dag, och förbereder er inför flygningen till Blåkulla! ;) 
 

2013-03-28 | 10:23:58 | Allmänt | 0 Kommentarer

Jag är på gång

Listan klar och ögonen hänger nere vid knäna känns det som, hade super svårt att somna, lade mig vid 20 men somnade väl någon gång runt 23, 2-3 timmars sömn och snart bär det av mot Ullared. Eftersom jag inte kör så jag kan ju passa på att sova några timmar i bilen juförsig, men tanken är väl också att vi ska stanna för lite frukost någonstans på vägen så får se hur de blir. Jag är varje fall supper taggad! Har sett fram emot det här ett tag nu och äntligen blir det av, på vägen hem ska vi även försöka stanna på lite godbits-ställen! 
 
Igår hjälpte jag ju mammsen med att kasta en del och rensa, bl.a denna goding kom upp till ytan, hur fräck är inte den? En gammal projektor från uppskattningsvis 50:tal? Och det roligaste av allt är att sladden är ca 20 cm lång och den fungerar faktiskt.  

2013-03-27 | 02:40:35 | Allmänt | 1 Kommentarer

Bildbomb

Här kommer bilderna som vägrade följa med i tidigare inlägg:-)


2013-03-26 | 11:42:18 | Vardag | 1 Kommentarer

Dags att ruska upp sig

Mötet igår gick bra, hoppas att det löser sig, inte enbart för mig, utan även för de andra som var deltagande. Så himla tråkigt när det blir massa konstigheter och det gäller ens ekonomi, men de är bara och lägga gasen i botten och hoppas på det bästa! Hann åka iväg och handla med mamma, käka middag hos H och även iväg till banken och uträtta lite ärenden igår samt käka våfflor på landet (det var ju trots allt våffeldagen), men jag har däremot insett att jag inte bör göra våfflorna, ett 7 cm långt brännsår på underarmen blev resultatet... 
 
Idag ska jag hjälpa mamma och rensa ur lite innan jag måste hemåt och styra upp här hemma, det har inte blivit av eftersom jag varit sjuk och jag lär inte hinna det de kommande dagarna heller så lika bra att få det gjort! 
 
Imorgon åker jag till Ullared och jag längtar som tusan!:D Har inte varit där på flera år och ska bli kul och se om man kan göra några fynd haha! Kanske träffar Ola-Conny? ;) 
På Torsdag vankas det upplärnings jobb och jag är faktiskt inte så nervös, det känns faktiskt väldigt bra, de 2 jobben jag fått komma på intervju på, har jag ju faktiskt fått och det borde ju betyda någonting. 
 
Ha en bra Tisdag, bilderna vägrande komma med så de blir ett enskilt inlägg senare eller om jag uppdaterar detta. 

2013-03-26 | 10:02:07 | Allmänt | 0 Kommentarer

Vecko planering

Det är Söndag, och hela veckan har redan fyllts på med saker att göra, och mer lär väl komma till. På Fredag vet jag en som kommer kasta sig i sängen och bara: ahhhh.. Haha! Borde försöka tvätta i veckan också, både sängkläder och kläder..

2013-03-24 | 14:16:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Solen skiner åtminstone

Motivationen för att äta rätt och vara nyttig känns kanske en aning klyven när man är sjuk och inte hunnit eller kunnat gå och handla, toppen! Eller inte. Men ska försöka få något i mig innan det är dags för den där stora jäkla antibiotika tabletten som ska ner annars pajjar väl magen istället. 
 
Idag ska vi på dubbel-kalas och fira 2 stycken ur C´s familj, vi åker väl runt 13 vilket betyder att det kan vara dags att börja tänka på saker och ting om man inte ska gå dit och se ut som jag gjort den senare veckan - ruggig! Nae! Något normal kan man ju försöka vara. Slänger upp en bild från förra veckan, för riktigt så tillpimpad är jag inte i dag. 

2013-03-24 | 10:55:38 | Allmänt | 0 Kommentarer

Earth hour day

Jag har känt mig mycket kryare igår och idag, så igår träffade jag mamma och ordnade lite ärenden som legat på bänken och det kändes skönt att få sakerna gjorda faktiskt. Sålde 2 par skor, fick min mobil lagad etc. Blev även en sväng på maxi då mammi skulle ha ett par nya skor och handla lite. Avslutade dagen med middag hemma hos Pam innan jag åkte hem och bara vilade, vet ju att jag fortfarande är sjuk trots att jag går på antibiotik och diverse andra mediciner, men igår kunde jag bara inte ligga inne längre! idag blir det nog dock vila, har massor att göra kommande dagar så kroppen lär behöva det. 
 
Ikväll är det "Earth hour kl. 08.30", ni är väl på? Ha ljus och tändstickor framme, det minsta vi kan göra gör faktiskt skillnad!
Kram

2013-03-23 | 14:22:28 | Allmänt | 0 Kommentarer

Jobb

Idag fick jag ett glatt besked, ni vet arbetsintervjun jag var på förra veckan? Jag fick jobbet :-) Så nästa Torsdag ska jag vara där och lära upp mig och det ska bli så himla kul även om det är långt ifrån heltid så är det ändå ett jobb som jag tror jag kommer trivas super bra på och det är i grunden det viktigaste!

Så hej allihopa! Jag jobbar på Twilfit:-)


2013-03-22 | 00:29:31 | Vardag | 1 Kommentarer

Oriflame

SÖKER DU/NI EFTER EN

ORIFLAME-KONSULENT?

 

Kontakta mig gärna för rådgivning

eller hjälp med beställning.


Mail: [email protected]

 



2013-03-21 | 20:35:50 | Skönhet | 0 Kommentarer

Dianas drömmar

http://dianasdrömmar.se/2013/03/18/vinn-pyjamasbyxor-fran-beach-house/ firar nu 1 år och har därför en stor tävling där man kan vinna fina priser upp till 3000:-, vissa vinster ligger redan uppe, men mer kommer för varje dag som går! Så passa på att var med, jag är självklart redan med, för vem vill inte ha chansen att vinna bl.a ett par urmysiga pyjamasbrallor från Beach house? Jag skulle bli så himla glad!

2013-03-21 | 12:40:00 | Tävling | 0 Kommentarer

Inge vidare

Gråter nästan så ont det gör i halsen, så idag begav jag mig till läkaren och fick konstaterat att jag har streptokocker.. Fick penicillin utskrivet men när jag kom till apoteket visade det sig att det läkemedlet inte finns längre, så hon skulle kontakta mig så fort hon fått tag i läkaren. Bu! Jag vill bli frisk, hatar att vara sjuk. 

2013-03-20 | 12:46:30 | Allmänt | 1 Kommentarer

Inge vidare

Det blev som förväntat, nu är det min tur att vara sjuk. Halsen värker, kroppen värker och jag både fryser och är trött, så jag gör som björnen, jag går i ide. Godnatt. 

2013-03-19 | 09:51:29 | Allmänt | 0 Kommentarer

Sånt där viktigt som blir oviktigt

Sitter och tittar på mina fötter, tånaglarna behöver en ny omgång med nagellack, fötter överlag är vidrigt tycker jag. Men genom att ha ett fint lack på tånaglarna så ser de iallafall lite trevligare ut. Fått ordning på garderoben nu, känns super bra. 3 påsar åkte till välgörenhet idag och en soppsäck ska iväg till en annan tjej, samt 1/2 påse ligger ute till försäljning, ska bli så skönt att bli av med allt! Jag är ju sån, jag hatar att göra mig av med kläder, men nu behövdes det sannerligen! 

Annars idag då? Träffade Sandra en sväng (vi hänger ihop som Bill&Bull), hamnade till slut hos C´s pappa, blev fika och lite annat innan jag hamnade här hemma igen och precis har duschat. Snart blir det sängen och se lite avsnitt av Bron, sen kan det vara time for some sleep eftersom jag ska iväg och träna med mamma imorgon vid 11 och efter det har jag en hel del annat viktigt som måste ta tags i. Vi får väl se hur mycket kroppen orkar!
 
 Nu tar jag min kisse som är så vacker med hennes röda lilla rosett och kryper ner i sängen, sov gott!

2013-03-19 | 00:19:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Surt

Känns som om jag har mängder att göra men kroppen orkar ingenting just nu, har iallafall fått i mig lite lunch och nu slötittar jag på Breakfast at Tiffany's. Småsur är jag på att posten inte dykt upp än heller trots att den borde varit här för över en timma sedan.


2013-03-18 | 14:30:00 | Allmänt | 1 Kommentarer

Blööh

56 nya galgar och några timmar senare så har jag iallafall kommit halvvägs i garderoben, observera att jag har tre soppsäckar till att gå igenom, måste rensa ur nu kan inte ha det såhär! Vi hörs sen, måste få lite mat i magen!


2013-03-17 | 14:42:00 | Blandat | 0 Kommentarer

Puss

Mosters älskling har varit så glad och söt ikväll så vi har haft hur roligt som helst, nu sover han sött och jag passar på att se början av serien: Bron, som är en svensk-dansk serie, hört bra om den och det jag sett hittills verkar ok!

Har spenderat dagen med C'S familj och diverse saker. Imorgon ska jag ta tag i Oriflame, alla kläder som ska upp + om jag hinner åka förbi Jula en sväng. Hoppas ni har/haft en bra helg hittills.
Puss


2013-03-16 | 22:14:00 | Kärlek | 0 Kommentarer

En dag som denna

Blev en hektisk dag där mycket skulle få plats, och jag tror jag hunnit med det mesta. Lunchade / åt frukost med Sandra på Diamanten innan Daniella hämtade upp oss för en sväng till Ikea. Jag skulle ha inte mindre än (56!) galgar och lite annat små"skit", Sandra åkte lite rutschkana och hade skojj, trots att hennes lillfinger är stukat, lilla pluttan! När vi kom hem hade Oriflame paketet kommit så jag checkade så allt var med och Sandra fick med sig sin och hennes mammas beställning med sig hem. Var super spännande eftersom det var den första beställningen jag gjorde, så det känns bra!
 
Kvällen har i övrigt spenderats hos C´s pappa som var med om en arbetsplatsolycka i förrgår så han mår inte sådär jätte bra, vi lagade lite mat och har sett Semi-finalen av Gladiatorerna och finalen av Farmen, jag tycker personligen att både Erik och Jannike var värdiga vinnare, så att Erik vann gjorde varken bu eller bä. Nu blir det sängen för imorgon står en hel del på schemat och på kvällen ska jag vara barnvakt till sötaste systersonen! Kommer antagligen inte bli så mycket uppdatering så jag kompenserar er på Söndag, har en hel del inlägg som ligger och väntar. 
Puss!

2013-03-16 | 00:49:38 | Allmänt | 0 Kommentarer

Åh så gott

Mums! Fredag idag vilket betyder att m&m's är tillåtet


2013-03-15 | 14:27:00 | Allmänt | 1 Kommentarer

Clothes

Rensar ur garderoben och har idéer om att göra om, jag är så trött på att plaggen ligger vikta och man aldrig hittar det man vill ha så nu ska kläderna hänga uppe och vara fina istället!

När jag hade kommit halvvägs insåg jag dock att galgarna inte räckte så imorgon blir det en tripp till Ikea för lite nya inköp! Tills dess får allt ligga och vara så där tråkigt.


2013-03-14 | 22:46:00 | Shopping | 1 Kommentarer

Avig Maria - Hur bra som helst!

Jag måste bara berätta om en sak. Här om kvällen när jag inte lyckades somna trots ett flertal försök så tog jag upp den här boken som länge har legat och väntat på att jag ska öppna den. I tron om att jag skulle bli mer trött i huvudet så började jag läsa en sida, en sida till, en sida till och så fortsatte det tills jag vips hade läst över 50 sidor.. Alltså jag brukar inte skratta åt saker som jag läser i en bok, men Mia har lyckats så himla bra i den här så ni förstår inte, jag är helt fast i boken och känner att jag bara vill läsa mer och mer! Hur hon blandar den stressiga vardagen med skämt och glädje, hur hon visar att även hon är en vanlig människa som känner och tycker. Nej! Har ni inte läst den ännu, så läs den! 

5 av 5 möjliga stjärnor, verkligen hur bra som helst!

2013-03-14 | 13:51:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Chic bohemian

Hoppas på att jag får hem en del efterlängtade saker på posten idag, tycker att jag har gått och väntat hela veckan utan att det hänt någonting.. Eller jo, min fina tröja har ju faktiskt kommit! Den har ett chic´t och lite vintagebaserat tryck, och materialet är to die for, känns som en babyfilt haha!
Finns att hitta här: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/tröjor/wildfox-2301/grannys-bag-beach-jumper-230135-1/

Dessutom fick vi hem en sak som ska vara en present nästa vecka, men då var det fel saker i.. Så rätt är på väg förhoppningsvis! 
Annars då? Torsdag idag.. Valde att sova ut några timmar efter att jag hoppade upp min älskling ur sängen som skulle iväg på möte. Resten av dagen får vi se vad det blir.

2013-03-14 | 12:44:47 | Vardag | 0 Kommentarer

Onsdagsroligheter

Efter det som jag trodde var ett vanligt möte imorse, (som utvecklades till en jobbintervju) åkte jag hem till mamma för lite sällskap, hon var super glad över att jag störde henne genom att ta kort när hon försökte sig på datorn haha.

Eftersom mötet med facket blev inställt följde jag istället med till syster för lite roligheter och fika! Fick med mig en super söt parfym från Zara, som tack för att jag ställer upp som barnvakt på Lördag, hon är för söt!!


2013-03-13 | 20:28:00 | Kärlek | 0 Kommentarer

SMOKY, NUDES - H&M

Köpte 2 paletter på H&M här om dagen, jag brukar ju inte köpa smink därifrån men det här var ett undantag, 49.50:-/ styck gick de loss för! Väldigt billigt! Så får väl se om det är skit eller om det faktiskt är bra pigment, någon som provat dessa? Tyckte ni dem var bra? Kommer recension när jag provat i vilket fall! :-)


2013-03-13 | 11:00:00 | Skönhet | 0 Kommentarer

Allmänt

Bättre att ta det säkra före det osäkra, och tur var väl det eftersom spårvagnarna inte gick! så här sitter jag ensam för mig själv på stan och äter frukost och laddar batterierna inför dagen. Har ca 45 minuter innan det är dags för möte och därefter blir det lunch med en gammal vän innan jag ska försöka hinna hemåt en sväng innan nästa tur! Ha det så bra i snöovädret och klä er varmt det behövs!


2013-03-13 | 08:43:50 | Vardag | 0 Kommentarer

Vädret skojar

Vad hände med vädret? Det här är inte okej.. Såg juförsig att det var vitt på backen när jag gick och lade mig i går kväll, men nu är det ju massor igen! Vad hände med våren? Lust att bara krypa ner igen och vill absolut inte ge mig ut i det här vädret, men a girl have to do what a girl have to do! Så, på med ett hel lass kläder och rusta inför detta väder, det är bara att hålla ut.
Jag ska först ner på stan för ett möte (skulle inte förvåna mig om spårvagnarna inte går som de ska, bara för att vår bil för tillfället inte fungerar), sedan vidare för ytterligare möte, men då med facket, hoppas verkligen att vi kan lösa saker och ting idag så man får någon rätsida på det här!
 

2013-03-13 | 07:03:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Mar. 12, 2013

Träningen gick super bra i morse, känner att min motivation är hög trots att min styrka och kondition ligger på botten, men det ska vi ändra på! Efter vi var klara stannade jag till hos Hakan för lite lunch tillsammans med Sandra och därefter blev de diverse saker uträttat på stan och så. Eftermiddagen har inte bjudit på mycket mer än städa, rensa ur och liknande, Sandrutt hjälpte mig med kategorierna på bloggen, vilket ni antagligen förstår om ni läser inlägget nedanför haha! 


2013-03-12 | 21:47:00 | Träning | 0 Kommentarer

Gäst bloggning:

 
http://snigelmums.blogg.se/

2013-03-12 | 18:33:14 | Allmänt | 0 Kommentarer

Burn it

Vaken och trött, men det ska kaffet sätta stopp på, för om lite mer än 1 timma ska jag iväg och köra ett träningspass tillsammans med Mamma, ska bli super skönt, väntar dock på min vinst som bör komma på posten vilken dag som helst nu, som är en riktig morot! Sen blir det ner på stan för lite möten och andra roligheter. Vi hörs sen! 

2013-03-12 | 09:33:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Ferrero Rocher

Helt klart den godaste chokladen uj uj uj!


2013-03-12 | 01:09:00 | Vardag | 1 Kommentarer

Thank good it's Monday!

Fått mycket mer uträttat idag än vad jag hade tänkt mig! En stund efter att jag hade vaknat frågade Sandra om jag ville med en sväng på stan och så blev fallet, jag hade bestämt mig innan: jag ska inte köpa nått!.. Högst 1 väska som har tittat på länge och som faktiskt behövs. Vad händer då? Väskan finns inte, och jag kommer istället hem med 2 nya ögonskuggspaletter, 1 par leggings och 1 tröja.. Fy skäms på mig, jag ska ju försöka hålla igen! Men roligt hade vi åt diverse människor som uppenbart inte kan bete sig ordentligt, och 2 turer i olika Second hand butiker, vilket alltid är lika mysigt! Sandra fick med sig en super söt kjol från 60-talet! Därefter hamnade vi på Diamanten och avslutade dagen hemma hos Sandra där vi gick igenom lite kläder och annat!


2013-03-12 | 00:50:00 | Vardag | 1 Kommentarer

Konsulent

Jag har nu gett mig in i Oriflames värld och därmed blivit konsulent. Jag tycker produkterna är super bra och det är en stor del därför som jag känner att jag vill sälja dessa produkter vidare. Så är ni intresserade av att kika i en katalog, beställa eller ha mer information, tveka inte att höra av er :) Kram!

2013-03-11 | 12:46:05 | Skönhet | 1 Kommentarer

Bloppis

Jacka från Vila, fint skick. Storlek S men passar även M utan problem. Pris: 120:- Finns att hämta i Norrköping eller kan skickas mot fraktkostnad.
________________________________________

Fjällräven jacka Unisex storlek 52-54, passar tjej i M-L, även S med ett band i midjan (så hade jag), liten fläck på armen annars felfri, därav de låga priset :) Pris: 600:- Finns i Norrköping eller kan skickas mot fraktkostnad.

2013-03-10 | 17:20:00 | Bloppis | 0 Kommentarer

Puma Complete Vectana 3

Idag kom mina nya sportskor och efter att ha använt de sisådär en timma så känner jag att de verkligen är super sköna att gå i och ger även bra stöd utomhus! Passar ju ypperligt eftersom jag ska börja träna på allvar på Tisdag tillsammans med Mammi, hon vet hur man håller motivationen uppe den kvinnan, så nu är jag fit for fight. Let´s go! 

 

2013-03-10 | 16:04:00 | Träning | 0 Kommentarer

What about it

Solen lyser och morgonkaffet sitter extra fint idag. Ska snart börja göra mig i ordning inför lite jobb såhär en Söndag tillsammans med Sandra, spännande då vi byter plats idag! Har en del att styra med här hemma också, börjar känna av att det närmar sig vår, och jag blir alltid tokig då och vill rensa ur saker och ting, och det här året behövs det sannerligen! Det roliga är dock att jag nästan aldrig kastar något, istället byter det bara plats eller hamnar i en säck i något förråd haha. 

2013-03-10 | 11:17:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Lördag

Tillbringat dagen genom att tvätta och tvätta och återigen tvätta, Sandra kon förbi och det blev lite kaffe och fniss i vanlig ordning innan hon ställde sig och diskade haha!

Kvällen har- och spenderas hemma hos Pam, blivit lite Lördags middag samt sett finalen i Melodifestivalen. Nu kollar vi på Plura och diskuterar saker och ting, snart blir det hemåt får se om vi drar en sväng på stan först eller va det blir!


2013-03-09 | 23:01:19 | Vardag | 0 Kommentarer

The sun is shining

Verkligen superfint väder idag! Solen har lyst i mitt ansikte och jag har känt av lite vårkänslor. Tänkte nästan ta vårjackan men ändrade mig i sista sekund, jag väntar nog ett tag till för att undvika och bli sjuk! Blev en tur på stan med Mammi och också en del shopping som jag är nöjd med.

Ikväll är det veckofinal i Farmen men just nu ligger jag och känner mig mätt efter en god sallad såhär på kvällskvisten!


2013-03-08 | 21:07:00 | Blandat | 1 Kommentarer

Morgonkonstigheter

Jag måste vara en aning knasig idag, vaknade av en dröm som bestod av olika salladsingredienser, och nu blev jag ju super sugen på det:O haha! Så Fredag i all ära, lär det bli sallad på middagsbordet! 
 
Fast först blir det att dricka upp mitt kaffe, sätta på mig masken och ge mig iväg för jobbsök och avsatt tid med Mamma! 

2013-03-08 | 09:29:00 | Blandat | 0 Kommentarer

Det lilla extra

Idag åkte vi ut till Landet en sväng för att träffa mamma och kissarna. Blev en del spelande och kaffe haha! Påvägen hem stannade vi till hos C's mormor för en liten fika och uppdatering, känns som evigheter sen jag var där sist (trots att det gått ungefär en vecka). Kvällen har bjudit på lite telefonsamtal eller ja.. Lite och lite, ganska långa faktiskt, innan vi åkte till Pam för kvällsmys!

Nu är jag nyduschad, ska se lite Farmen med pojkvännen som jag missat innan det blir sova! Imorgon ska jag träffa en ev. Framtida arbetsgivare så det ska bli super kul!:)


2013-03-07 | 23:35:00 | Blandat | 0 Kommentarer

Tankegång

Så himla tråkigt att människor alltid ska vara elaka mot andra när det går bra för dem, inget som hänt mig personligen just nu men jag tänker rent teoretiskt, är det inte bättre att vara glad för någon annans framgång? Man vinner ju ingenting på att vara elak, snarare tvärtom.. 
 

2013-03-07 | 11:18:55 | Allmänt | 0 Kommentarer

Do what you can

Blir att skrapa en del på mitt CV idag och uppdatera och skriva personliga brev, i början på nästa vecka tänkte jag ge mig ut och söka lite spontana jobb, jag blir tokig av att sitta hemma! Och det hela känns så orealistiskt.. 
Snart är det varje fall dags att göra lite lunch och fixa här hemma innan jag ska iväg och göra lite behandlingar ikväll. 
Hoppas ni får en fin dag! 

2013-03-06 | 14:13:28 | Allmänt | 0 Kommentarer

She Social

För en stund sen kom dagens post och för ovanlighetens skull kom det något roligt! Ett VIP-Utskick från SheSocial. Innehållet var följande: 
* 1 Tampongask
* Smartcase med kondom i
* En penna och ett skrivblock
* Ytterliggare information kring HPV-vaccin. 
Vi har ju tidigare haft kampanj om HPV-vaccin, men denna gången låg fokus på att spräcka myter och liknande som finns om vaccinet, att uppmärksamma och så vidare. 
Vill man läsa mer eller har frågor så kan man själv gå in på: http://HPV-vaccin.se

2013-03-06 | 14:02:00 | Samarbeten | 0 Kommentarer

Saker förändras från minut till minut

Vet inte riktigt var jag ska börja.. Stängningen igår på jobbet gick över förväntan och jag såg fram emot att få stänga själv f.r.o.m nästa vecka men det blev inte riktigt som någon av oss tänkt sig.. Idag förklarades vår butik i konkurs och jag kan uppriktigt säga att jag är super ledsen! Jag har ju bara hunnit jobba lite mer än en månad men verkligen känt att jag vill utvecklas inom jobbet, jag hade bästa arbetskollegorna och inte minst mysigaste arbetsplatsen man kunde tänka sig..Så idag har det blivit lite av allt möjligt.. Allt från att hämta personliga ägodelar till att vara i kontakt med facket osv. Men nu är det bara att tänka framåt och se det här som en mycket fin upplevelse och något jag varit stolt över att arbeta med!

Kvällen har tillbringats med min fina Bästistjej och min älsklingspojke, sett film och pratat om olika teorier och även insett att jag inte har den minsta koll på vilka bandmedlemmar som är med vart och inte.

En rolig diskussion var b.la. : på en liten påse med krydda stod det "sensuell rosé peppar".

Jag: " Vart fan är rosé peppar sensuellt någonstans?"
Sandra: "Jag vet inte, det ska ju öka sexlusten"
Jag: " Haha du menar inte rosen rot då?"
Sandra: "...."

Bjuder på en bild på "Bosse" och "Pär", min första nalle i butiken, samt min och C's kärleksnalle. Sandrutt hade även en mysstund med de tidigare ikväll.


2013-03-06 | 01:31:00 | Blandat | 0 Kommentarer

Dagens ilandsproblem löst

Problematiken löst! När iPhoto försvann från min dator, uppdagades ett nytt program som importerar mina bilder både snabbare och felfritt, underbart! Så snart kommer jag börja bjuda på massor av kort, så fort jag hunnit placera alla rätt, för just nu är det ganska huller om buller! Precis haft Sandrutt över på en frukost/fika och eftersom vi inte träffats på ett tag blev det en hel del prat om allt mellan himmel och jord, men nu är det dags för lite lunch och fix innan jag ska iväg till jobbet för stängning! 

2013-03-04 | 14:43:21 | Allmänt | 0 Kommentarer

Årets investering 2013

Årets bästa inköp än sålänge måste garanterat vara dessa underbara örhängen från Thomas Sabo, klassiska eleganta, snygga och passar både till vardag och till fest, det är 925 Sterling silver och har en super vacker fin pavé-set Zirconia! Har tagit av mig dem en gång (för rengöring) sen jag fick dem! 
(Storlek: 0.9 cm)
Finns att hitta på : http://shop.thomassabo.com/SE-en/ , för 590:- svenska riksdaler! 

2013-03-04 | 10:56:00 | Shopping | 1 Kommentarer

Dagens

Trött tjej efter en super rolig dag på jobbet, då bl.a vår maskot Bearemy var ute i köpcentrat och hälsade på lite barn och vuxna! C´s pappa kom oväntat till butiken när jag slutade så jag åkte med honom hem till C´s farmor för lite eftermiddagsfika innan vi åkte hemåt och mestadels har slappat och sett på Johan Falk- National target. Imorgon väntas lite träning på schemat samt träffa min fina snutta innan jag ska iväg och lära mig stängningen på jobbet! Saker går bra nu känner jag:) Titta förresten vilken underbar stickad sak min Mammi köpte med sig hem till mig från Kanada, jag älskar den! Så himla mjuk och söt. Det här får avrunda kvällen! Hoppas ni får en grym start på veckan, och tänk positivt! 

2013-03-03 | 23:21:00 | Blandat | 0 Kommentarer

Busigt

 
C är ju alltid så gullig mot katter, tur att Totta är ganska medgörig till det mesta och hon är ju sååå söt! När Mamma o de kom hem från Kanada fick vi massa godheter, bl.a dessa underbart goda sockerlagda popcorn haha! Kanske inte så stor grejj, men de smakade verkligen inte som när man gör det hemma, det här var super duper gott! En del kläder smycken och diverse saker och vi blev hur glada som helst för vi hade inte förväntat oss något! 

2013-03-03 | 23:16:00 | Blandat | 0 Kommentarer

Feels like Monday today

Solen lyser, trots att det blåser halvstorm ute. Känns som Måndag idag trots att det bara är Söndag, slängt i mig lite frukost och det börjar bli dags att göra mig i ordning för jobbet, blev ganska sent igår så känner mig lite halvdöd men de ska nog gå ändå, bara att hoppa i gång kroppen så nu kör vi!

2013-03-03 | 10:47:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Veckan som gått

DÅLIG UPPDATE - JAG ÄR MEDVETEN OM DET!
 
Som ni märkt har det varit väldigt dålig uppdate på bloggen senaste veckan, mitt fotoprogram har bråkat och jag har inte lyckats få det att fungera ännu tyvärr :( Jag har ju Mac, vilket gör att alla bilder jag lägger in från mobil/kameran etc kommer automatiskt i iPhoto som låser sig hela tiden när jag försöker lägga in bilder, tro mig jag har försökt med det mesta så som att tvångsavsluta, starta om, uppdatera (men då går inte det för jag har inte senaste mac:en), etc. Så nu är jag vid den punkten att jag inte har iPhoto kvar ALLS, och det går inte att ladda ner en version som är kompatibel med mitt system så det är skit. Vet inte vad jag ska göra? 
 
Men iallafall! Dagarna flyter på och jag har haft fullt upp sedan vi kom hem från Landet, jobbat, styrt här hemma etc. Imorgon väntas mer jobb och sen tänkte jag försöka styra upp nästa vecka lite grann, ville ha träffat min snutta ikväll, men då va hon iväg på andra breddgrader, så det får bli en annan dag´is! 
 
Här är lite uppdate och bilder från senaste veckan iallafall, bland annat när vi hämtade Mammut och de på Arlanda, och en shoppingtur med Sandrutt som blev oväntat billig då det var utförsäljning på Bik Bok för att de bytte lokaler samt att Style By Tyra hade/har konkurs utförsäljning. 
 
 
Påvägen till Arlanda stannade vi till vid Heron City, första gången jag varit i det varuhuset och det var ju väldigt stort! Vi stod och valde mellan att äta lunch på Amazon( atmosfären där var super cool), eller att äta italienskt på Café Classico, det blev det senare alternativet, jag valde Pasta Carbonara och för mig kännetecknar det bl.a vitlök, men här smakade det inte det minsta rätt så nästa gång om vi åker dit blir det nog Amazon. Förövrigt hade de nog Mc Donald´s mekka där, kolla skylten liksom haha! 
 
När vi väl kom fram till Arlanda var det ca 1,15 H tills de skulle anlända, så vi kollade lite på ABBA-visningarna innan vi satte oss och fikade, det var ganska humoristiskt när det var en guide som stod brevid ett av glasfönstrena med en skylt som det stod "Mr ABB" på hahaha! När det väl var 10 min till de skulle anlända, tror ni inte det blir ca 1 timma försenat? Så vi satt kvar och väntade en stund till. På hemvägen stannade vi till på Nyköpingsbro för ännu lite mat ( MAT MAT MAT jag vet haha), innan vi fortsatte vår lilla tripp hemåt! 
 


2013-03-03 | 00:21:00 | Allmänt | 1 Kommentarer

blu

5 maskiner tvätt senare, och nu tar jag en paus med en efterlängtad Chai! Välförtjänt? Ja det skulle jag säga. 
Vet inte riktigt vad kvällen bjuder på än, det återstår att se! 

2013-03-01 | 14:18:42 | Allmänt | 0 Kommentarer