Saknad och uppdatering

Nu har det gått sådär lång tid sen sist igen. Det är super svårt att få tiden och räcka till till att göra allt som man så gärna vill. Vissa saker blir mer prioriterade än andra, och det är väl inte så konstigt när man har 3 olika arbeten att hålla koll på och få att gå ihop. 

Igår kväll träffade jag min underbara Pinglan som jag inte träffat på flera månader, det var som ett slag i ansiktet hur mycket som jag saknat henne. Men ändå så kändes det som det var igår vi satt och pratade in på småtimmarna, så på så sätt är det skönt. 

Idag har vi haft dekoration på jobbet, vilket innebär att det mesta i butiken är omgjort och vi fick mycket fina nya varor som skulle upp, var helt slut i fötterna när jag väl kom hem, har sprungit som en tok idag haha. Vi hämtade upp Sandruttisen (som också är en saknad tjeja)  på vägen hem och köpte lite mat, hon och D har styrt med naglar större delen av kvällen medan jag sett på tv med C. 

Nu är det nog snart dags för sängen. Jag hoppas att ni har det bra? 

Mina naglar som också behöver en dos med omtanke snart samt Bus-lusan som ligger nedbäddad och redo för nattis.
2013-10-18 | 00:06:36 | Allmänt | 3 Kommentarer

Lalala

En lugn och stillsam helg? Nej.. Vänta nu lite, helg vad är det? Mina helger brukar nuförtiden vara placerade mitt i veckan. Har knappt haft en lugn stund, men trots att stress så är jag oerhört glad och nöjd iallafall, för det har varit så trevligt!! 

I Fredags åkte vi iväg för att inhandla lite presenter på kvällskvisten, hamnade senare hemma hos Svärmor på middag vilket var jätte trevligt och alldeles för länge sedan, avslutades med kanelbulle trots att jag inte hade tänkt äta någon haha. 

I Lördags var det full fart, jobbade fram till 13.30, iväg på 1:års kalas 14.00, hem till svärmor, iväg på 40:års firande ute på restaurang 18.00 och så vidare, somnade som en stock när vi kom hem. Söndagen var också fylld med jobb och fix, klockan 18.00 var vi på plats hos min syster med resten av min mammas sida för att fira min 20:års dag, vi åt middag och jag fick jätte fina paket, tack!! 

Nu är det helt plötsligt Måndag och vips så var helgen slut, det har gått i ett och imorgon (Tisdag) är sista jobbdagen i sträck, sen väntar 2 dagar av vila innan de är dags att dra igång igen. Nu blir det bilder och jag tackar för mig ikväll: 

2013-10-07 | 23:59:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Fredag

Då var det Fredag återigen, men inte vilken Fredag som helst utan det är faktiskt Kanelbullensdag för er som missat det, ingenting som jag kommer lägga energi på men för er som tycker om det, passa på!
 


 
Precis träffat mamma en stund och nu ska jag ta tag i lite bankärenden innan min pluttis kommer hem, idag om allt går som planerat så blir det en shoppingrunda.

2013-10-04 | 14:59:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Ledighetens jubel

Nu är det min tur att ta helg, jag är ledig tills på Fredag och det känns oerhört skönt, har lite att ta igen som läggs åt sidan annars. 
 
Min första lediga dag har varit positiv, tiden har inte gått sådär oerhört snabbt som den ibland kan göra, därför har jag fått en hel del uträttat. Startade dagen med att samla ihop högen av tvätt som legat och skrikit på mig ett tag, var inte färdig med den förrän sent på eftermiddagen trots att jag började vid 10, inte det roligaste att göra, men sånt som behövs. 
 
C och jag skulle åkt iväg och haft lite kvalitetstid tillsammans men eftersom han är utan bil nu så blev det ändrade planer (tro mig jag försökte få honom att åka kollektivt men icke!), istället hoppade jag på min cykel och tog mig en tur ute i det vackra höstvädret. Hamnade på Hela Människan som jag inte besökt på jätte länge, tycker alltid det är lika roligt att strosa omkring där inne, nytt möter gammalt, det tycker vi om! Hittade 3 stycken super vackra ljushållare för ynka 10:-/styck, alltså 30:-! Galet. Nöjd och belåten cyklade jag vidare och stannade till för en pratstund på Diamanten som jag heller inte besökt på ett tag (var tar tiden vägen?!?!). 
 
Väl hemma igen så satte jag igång med en rejäl höststädning, nya sängkläder, ordnade till i garderoben, svabba golvet och fram med vackra accessoarer till hemmet. Ja, ni vet allt sånt där. Och jag måste säga att jag blev riktigt nöjd, nu kan jag äntligen slappna av på den fronten, hoppas bara det hålls lika rent och fint ett tag haha.
 
Kvällen har spenderats genom att göra i ordning naglarna, efter att ha haft mycket färg så blev det en enkel Fransk, stilfullt och fungerar alltid. Nu är klockan snart 05.00 och det är dags att krypa ner brevid Busan och sova några timmar innan en ny dag tar vid och nya möjligheter öppnas. 
 

2013-10-03 | 03:47:00 | Allmänt | 0 Kommentarer