MAKE UP TIPS

 

Här är några enkla tips som du kan använda i din dagliga rutin inom make up.

För det första, se till att hitta rätt foundation. Många foundations på marknaden är för röda eller rosa för de flestas hy, därför är det viktigt att fråga om du inte vet om du har en kall eller varm ton i ansiktet för att få fram bäst nyans. 
Se till att kontrollera din foundation under bra ljusförhållanden utan några färgskiftningar för att se till så att den matchar, en smart sak är att alltid prova i dagsljus. En bra foundation kan göra skillnaden mellan att det ser ut som att du har en vacker hy eller att du bär en mask. Är du osäker på vilken nyans du ska ha, kan du be om att få med en provburk från butiken med olika nyanser, och i annat fall går det i dem flesta fallen att blanda fram rätt nyans. Var försiktig så att du inte får en så kallad "fjortisrand" detta kan förstöra en hel make up! 


Applicera hellre för lite foundation än för mycket, produkten är enbart till för att ge en jämnare yta och för att täcka små åldertecken etc, jag använder i dem flesta fall alltid en svamp när jag applicerat med borste, för att få bort överflödig foundation. 


Vid användning av puder, var då aktsam med skillnader mellan olika typer, ett puder finns där för att koncentrera foundationen och ge ett bra hållbart makat ansikte dagen ut. Löst puder används för make up medan det kompakta pudret används för "påfyllning" under dagen/kvällens gång. Vid varma klimat eller vid sommartid, använd löst puder för annars finns risken att det rinner, och ingen vill väl se ut som en svettig bomb? 

2012-01-03 | 16:17:00 | Skönhet | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback