Tävling

Älskar den här doften från Panos Emporio, söt men ändå sofistikerad! Jag har deosprayen och det vore underbart att vinna parfymen från @atousapink som har en lite starkare och mer hållbar doft. 
 

2014-11-30 | 21:14:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Adventskalender

Förra veckan vann jag en tävling där vinsten var en julkalender; Yankee Candle från Tina, gissa om jag blev överlycklig när paketet fanns att hämta ut igår, det kändes som om det redan var julafton!! 
 
 
Dofterna är;
* Snow in Love
* Balsam and Cedar
* Merry Marshmallow
* Red Apple Wreath
* Snowflake Cookie
* Sparkling Cinnamon- som är min favorit sedan innan
Nu ser jag fram emot 1 December så jag får börja öppna luckorna, just nu doftar hela kalendern super gott i rummet och jag kan bara tänka mig när luckorna öppnas * 

2014-11-25 | 09:48:47 | Allmänt | 1 Kommentarer

JA!!! :-)

Försöker att njuta i all glädje, men samtidigt så är jag undermedvetet stressad. VI FICK lägenheten som vi så gärna ville ha, och jag försöker att varva all packning med jobb och diverse andra saker som måste hinnas med i vardagen, för det är lite mycket just nu.. Snart julafton, vi ska utomlands, vi ska flytta och att arbeta inom handels vet nog dem flesta att julen alltid är mest att göra. 
 
Varje liten stund som finns ledig så frossar jag i alla olika typer av inredningar, och försöker sätta fingret på vad just vi vill ha, det finns ju så mycket! Och listan är inte direkt kort..
Tror basen blir rätt enkel, jordnära färger så som; beige, vit, natur och mullvadsfärgat, sen sätter vi färgklickar med C´s målningar och andra små saker som enkelt går att byta ut efter tycke och smak. Idag fyndade vi superfina koppar på Coop för ynka 5:-/styck!! Samt salt och pepparkar från Ö&B 35:-/styck. Och dessutom var vi förbi den nya second hand butiken här i stan "återvinningen", jag slutar aldrig att förundras över hur vackert det är med saker som har historia och känslan av "Nytt möter gammalt", de är en så fin kombination. 
 
På Onsdag ska vi iväg till Sängfabriken och provligga lite sängar innan vi bestämmer oss för vilken som känns bäst, är det någon av er som handlat där någon gång? Kom gärna med åsikter och tips.
 
 
 
 

2014-11-24 | 20:46:40 | Kärlek | 0 Kommentarer

Be ready - Nivea Sensitive

Äntligen kom utskicket från Reddville med kampanjen - Nivea sensitive. Förutom en smart box fylld med tamponger så fick jag 7 prover på den nya sensitive-serien som är anpassad för känlig och stramande hud, vilket passar mig super bra! Huden känns återfuktad och har fått en lyster, tummen upp på det! 
Vill ni också få gratis tampongutskick och delta i kampanjer? Välkomna in till ; http://www.reddville.se/Join-now.aspx

 
 
"Nyhet! NIVEA Sensitive - ny hudvårdsserie för dig med känslig hud
Många kvinnor upplever att de har känslig hud, och för dessa kvinnor finns NIVEA Sensitive Face Care, en ny linje med hudvårdsprodukter som återfuktar ansiktet och motverkar de tre tecknen på känslig hud; rodnad, stramhet och torrhet.  Dessa är typiska kännetecken för känslig hud och kan komma från faktorer som stress, luftföroreningar, kyla, vind och annan yttre irritation. Nivea Sensitive minskar rodnad, stramhet och torrhet och är utan parfym, parabener och färgämnen.
 
Nivea Sensitive serien består av fyra produkter: Sensitive Day Cream, Sensitive Night Cream, Sensitive Cleansing Milk och den nya rengöringsprodukten Sensitive 3-IN-1 Micellar Water.  Formulan innehåller ingredienser som är lugnande för känslig hud: Lakritsextrakt, känt som antioxidant och för sina lugnande och anti-inflammatoriska egenskaper, druvkärneolja som stärker hudens barriärfunktion och är rik på Vitamin E och dexpanthenol som är fuktbevarande och återuppbyggande. "

 
 
 

2014-11-09 | 11:54:16 | Samarbeten | 0 Kommentarer

Hoppas

Känner mig lite såhär just nu..
 
Planering, idéer och skisser. Jag håller verkligen alla tummar jag har (alltså 2) för att det ska bli så bra som jag hoppas och att vi får ett positivt besked. Varför känns helgen alltid så himla lång när man längtar efter Måndag och så himla kort när man bara vill ha helg? 

 

2014-11-07 | 23:15:00 | Blandat | 0 Kommentarer