Be ready - Nivea Sensitive

Äntligen kom utskicket från Reddville med kampanjen - Nivea sensitive. Förutom en smart box fylld med tamponger så fick jag 7 prover på den nya sensitive-serien som är anpassad för känlig och stramande hud, vilket passar mig super bra! Huden känns återfuktad och har fått en lyster, tummen upp på det! 
Vill ni också få gratis tampongutskick och delta i kampanjer? Välkomna in till ; http://www.reddville.se/Join-now.aspx

 
 
"Nyhet! NIVEA Sensitive - ny hudvårdsserie för dig med känslig hud
Många kvinnor upplever att de har känslig hud, och för dessa kvinnor finns NIVEA Sensitive Face Care, en ny linje med hudvårdsprodukter som återfuktar ansiktet och motverkar de tre tecknen på känslig hud; rodnad, stramhet och torrhet.  Dessa är typiska kännetecken för känslig hud och kan komma från faktorer som stress, luftföroreningar, kyla, vind och annan yttre irritation. Nivea Sensitive minskar rodnad, stramhet och torrhet och är utan parfym, parabener och färgämnen.
 
Nivea Sensitive serien består av fyra produkter: Sensitive Day Cream, Sensitive Night Cream, Sensitive Cleansing Milk och den nya rengöringsprodukten Sensitive 3-IN-1 Micellar Water.  Formulan innehåller ingredienser som är lugnande för känslig hud: Lakritsextrakt, känt som antioxidant och för sina lugnande och anti-inflammatoriska egenskaper, druvkärneolja som stärker hudens barriärfunktion och är rik på Vitamin E och dexpanthenol som är fuktbevarande och återuppbyggande. "

 
 
 

2014-11-09 | 11:54:16 | Samarbeten | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback