GRATTIS!

                 IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR ALEXANDERS FÖDELSEDAG HURRA HURRA HURRA!!! 
- Idag fyller min underbara gudson hela 2 år! Det är sjukt hur snabbt tiden egentligen går, känns som det var igår han föddes! Jag älskar dig lillen och jag hoppas du får världens bästa födelsedag, för det är du värd!!!

2011-04-17 | 20:50:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Uhja

Har inte hunnit skriva någonting på ett par dagar, och det har sina förklaringar! Påsklovet har iallafall börjat och det känns som att jag har fått hur mycket som helst gjort, i Fredags spenderade vi kvällen hemma hos Pinglan och igår spenderade vi den först hemma hos Christoffers pappa på middag även hans syster med familj var där, riktigt mysigt!  Senare under kvällen åkte vi ut till Anders och lirade lite Wii och plump!
Måste passa på att säga tack till en viss person som hjälpte mig oerhört när min LG gick sönder och köpte en Iphone till mig, du är guldvärd!!
 

2011-04-17 | 20:48:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

What happend? Of we go.

Blev inte särskilt mycket vila innan älskling hämtade upp mig och vi fot iväg mot Örebro, så nu sitter vi i bilen påväg! Jag, Larsa och min skatt! Jag somnar dock snart oj oj oj!

2011-04-13 | 23:40:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Will you be the solution? Or are you part of the problem?

Äntligen hemma från en kort vistelse i Örebro med min finaste man och Larsa! Måste ju erkänna att det är helt underbart att bara ta en spontan "resa" iväg några timmar, slippa tänka på all stress här hemma! 
Men nu när vi faktiskt är tillbaka så tillbringar vi kvällen med att titta på SF- kanalen, någon svensk film som är kalas bra, glömmer dock alltid bort namnet! Snart blir det sängen för att varva ner och se på "Gynekologen i Askim", helt okej serie faktiskt ! Måste verkligen tänka på att sova också, prov i 5 timmar  i morgon, motivationen ligger dock inte på topp, men det är bara att göra sitt bästa och därefter hoppas på det bästa! 
 

2011-04-13 | 20:45:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

Oroa dig inte för morgondagen, i övermorgon är den över.

Lång dag i skolan, med andra ord är jag helt slut! Malin låg hemma idag och det gjorde att jag Elin och Sandra fick arbeta i grupp under show - make upen, där vi skulle få inspiration ifrån en bild på en kändis som har medverkat i melodifestivalen. Medan Elin fixade Sandra tog jag tag i löshåret och tvättade det, vill bara säga, usch vilken tid det tog och tacka gudarna för att jag inte använder det vanligtvis! När allt var klart vid 14.00, blev det diskussion kring vår modevisning den 10 Juni, och man kan utan tvekan säga att våran klass har väldigt starka åsikter och är väldigt  envisa, både på gott och ont!   

På vägen hem var det helt plötsligt någon som ropade mitt  namn helt oväntat, och när jag tittade mig omkring satt Sandra plötsligt i fönstret och vinkade, mysig tjej det där! Snart kommer älskling hem och det blir tidig sänggång ikväll eftersom morgondagen bjuder på nationellt prov i 5 timmar!

Styling: 
Modell: Elin → Pernilla Wahlgren
Make up: Desireé Andersson
Hair: Sandra Strömberg

Modell: Sandra → Marie Serneholt
Make up: Elin Freskgård
Hair: Elin Freskgård

Modell: Desireé → Marie Serneholt
Make up: Sandra Strömberg
Hair: Sandra Strömberg & Elin Freskgård
 

2011-04-13 | 20:39:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

When the rain falls down on you

Sitter utanför Stylist-salen och väntar på att lektionen ska börja .. Trodde vi började 8 så självklart jagade jag upp Christoffer i onödan, men nu är läget som det är och man måste tänka positivt! Idag står show-make up på schemat och det kommer nog bli grymt. Bilder dyker förmodligen upp under dagen! 
 

2011-04-13 | 20:36:00 | Allmänt | 0 Kommentarer

How u gon' upgrade me? What's higher than number one?

Hela dagen har gått åt helvete känns det som men ändå inte.

Började dagen med 1 lektion i morse.. Engelska, där jag skulle göra ett skriftligt prov, lämna in mitt CV och helt plötsligt fick jag dessutom göra muntligt i nationella, helt oförberett! Well! Det gick helt okej, mammsen hämtade mig strax efter det och vi åkte till Elgiganten och tittade ut ny mobil till mig eftersom den andra gav upp helt enkelt, åkte snabbt till banken och löste in min check eftersom banken här uppe stänger igen helt på onsdag, avslutningsvis bar det av snabbt hemåt.

En halv Hawaiipizza senare blev det lång fika hemma hos Becca som jag inte träffat på evigheter, alltid lika kul att uppdateras kring det nyaste skvallret och alla nya händelser överhuvudtaget. Måste ju tillägga att hennes kisse var hur mysig som helst och att caffe latte med mjölk är way much better than just an regular caffe latte! Så kan det gå när vattnet är avstängt!

Hem i värmen, 19 grader varmt den 11 april??? Helt otroligt vad vädret förändras inom loppet av en månad! Snabbt möta upp Sandra och chockas av en kvinna som sitter på marken och vägrar resa sig upp före hon får en pizza? Hallå, vart är världen påväg!? Hem till familjen Andersson för att göra kladdiga muffins som dock smakade lite väl mycket bakpulver när jag råkade ha i det dubbla.

Håruppsättningar, skvaller och en hel del skratt senare så vill jag passa på att säga tack till Sandra, som funnits där för mig i över 8 år trots att jag ibland sårat och svikit henne till den graden att vår vänskap nått sitt slut, men trots det ändå gett mig chans efter chans, och jag måste instämma med citatet "man inser inte vad man har förrän man har förlorat det", och det var verkligen så, och i dagsläget är jag så himla glad att hon gett mig en chans till och den här gången kommer jag satan i mig inte göra bort mig. För så pålitliga vänner som alltid ställer upp, det finns det inte många av!

Kvällen i sig vill jag dock inte diskutera då det ligger på ett mer personligt plan, men vill bara säga till dig som har gjort detta, man beter sig inte så. Det är fel och det inser du nog troligtvis själv också inom sin tid. 
Nu ska jag och min finaste se klart på filmen för att sedan krypa till sängs, i Söndags delade vi 6 månader, och jag blir bara kärare för varje dag! Jag älskar dig mitt hjärta 

2011-04-12 | 20:32:00 | Allmänt | 0 Kommentarer